Kjøttbransjen
01.10.2020
I løpet av de 12 siste årene har det kun blitt utdannet tre pølsemakere i Innland fylke (tidligere Oppland og Hedmark). Chainarong Syversen (21), ved Grilstad Brumunddal, ble den tredje da han nylig sikret seg fagbrevet.
Syversen kom til Norge fra Thailand sammen med sin søster for 11 år siden. Han bor egentlig på Toten sammen med resten av familien. Han utdannet seg innenfor matfaget ved Raufoss videregående skole, og hadde et sterkt ønske om å jobbe med kjøtt. For to år siden la han Toten bak seg og flyttet inn på hybel i Brumunddal. Målet var å bli pølsemaker via lærlingejobb hos Grilstad. Nå er målsettingen nådd og den unge pølsemakeren er klar for yrkeslivet.
TRIVES VED HAKKA
- Jeg håper jeg får mulig
Gå til medietTRIVES VED HAKKA
- Jeg håper jeg får mulig