Kjøttbransjen
07.11.2019
Taco og pizza har overtatt helt for biff som helgemat, forteller butikksjef André Styrvold på Eurospar Rugtvedt. Tacobaguetten er det desidert største produktet i telemarksbutikken.
- Den største endringen som har skjedd hos oss de siste årene, er at helgematen er blitt mer og mer taco og pizza og mindre og mindre ferskt fra kjøttdisken, forteller Styrvold.
Han er sjef for en sjelden butikk i Bamble - Telemarks eneste Eurospar, på det som er i ferd med å bli det største stoppestedet langs E18 mellom Oslo og Kristiansand. Der er ferskvareavdelingen full av god mat, men mange kunder plukker heller med seg ferdigpakket kjøttdeig.
NY NASJONALRETT
- Taco er Norges nye nasjonalrett. Så er det sånn i dag at også de som driver lavpris, er blitt gode. Alt vi lev
Gå til medietHan er sjef for en sjelden butikk i Bamble - Telemarks eneste Eurospar, på det som er i ferd med å bli det største stoppestedet langs E18 mellom Oslo og Kristiansand. Der er ferskvareavdelingen full av god mat, men mange kunder plukker heller med seg ferdigpakket kjøttdeig.
NY NASJONALRETT
- Taco er Norges nye nasjonalrett. Så er det sånn i dag at også de som driver lavpris, er blitt gode. Alt vi lev