Dagligvarehandelen
17.09.2019
Legger du ett års produksjon av stabburets leverpostei oppå hverandre, vil du få et tårn som er 100 ganger høyere enn mount everest.
Ikke rart denne velkjente merkevaren fant grunn til å markere sitt 70-års jubileum i begynnelsen av september.
Fremsynt Stabbur-Nilsen
Gründer Gunnar Nilsen etablerte sin velkjente dagligvarebutikk i Fredrikstad i 1936. Under hele krigen gikk han svanger med ideen om også å produsere kjøtthermetikk. Til da var det stort sett fiskehermetikk på markedet.
Etter krigen ble tilgangen til kjøtt åpnet, og Nilsen var raskt frempå. Han fikk med seg pølsemaker Ole Sigvartsen fra Stavanger, og Stabburets leverpostei så dagens lys. Produktet er fortsatt et av de største i selskapets, som nå er del av Orkla Foods, portefølje.
Skulle skille seg ut
- Vi forvalter en juvel, sa fabrikksjef Hans Arnulf, da han øns
Gå til medietFremsynt Stabbur-Nilsen
Gründer Gunnar Nilsen etablerte sin velkjente dagligvarebutikk i Fredrikstad i 1936. Under hele krigen gikk han svanger med ideen om også å produsere kjøtthermetikk. Til da var det stort sett fiskehermetikk på markedet.
Etter krigen ble tilgangen til kjøtt åpnet, og Nilsen var raskt frempå. Han fikk med seg pølsemaker Ole Sigvartsen fra Stavanger, og Stabburets leverpostei så dagens lys. Produktet er fortsatt et av de største i selskapets, som nå er del av Orkla Foods, portefølje.
Skulle skille seg ut
- Vi forvalter en juvel, sa fabrikksjef Hans Arnulf, da han øns