AddToAny

Øk salget frem mot jul!

Øk salget frem mot jul!
Frem mot jul fylles butikkene opp av mye kunder og det er viktig å være godt forberedt. Her har du ti gode tips til å øke salget i denne hektiske perioden.
JAN RODE i Lantmännen Cerealia har holdt en rekke salgskurs rundt om i små og mellomstore bakerier og konditorier. Ved større regionale arrangementer samarbeides det med foredragsholder Paal Rye-Holmboe.

Her er Jan sine ti beste tips for mersalg:
1. Rent, ryddig og innbydende, - så vel ute som inne
Innsyn fra gateplan gir maksimal stoppeffekt. Så det å ha det rent og ryddig i inngangspartiet, utenfor bakeriutsalget er like viktig som å ha det rent og pent inne i bakeriutsalget. Vis frem ditt bakeri, vær stolt!
Pynt opp med lys, pledd på utestolene, riktig plakatering og lag din egen julekos.
Slike effekter ute signaliserer at bakeriutsalget er åpent og kunden er velkommen inn.

2. Salg utenfor disk
Salgsdisker er ofte høye og sperrer for innsyn til produkter bak disk, ofte brødhyllene.
Få varen frem til kunde og vis frem julebaksten - det handler om tilgjengeligheten til produktene. Bruk noe av ditt fellesareal til salgsareal om det er mulig.
3. Dekorér og pynt produktene. - Fortell historier
Det handler om å være stolt av produktene som kundene skal se. Tema kan være; Jul. Benytt emballasje, effekter, dekor, farger, historikk, lys, lyd, smak og lukt. Fortell historier om produktet eller bakeriet. Dette forsterker effek
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt