Baker og Konditor
19.02.2021
Baker- og konditorbransjens nye fagansvarlige baker er ikke redd for å si sin mening høyt. Det tror han får mange til å tenke at han er streng og arrogant.
SELV SIER BAKEREN at han er en snill gutt, og at det er et ektefølt fagengasjement som får frem brumlebassen i han.
- Spør du de som kjenner meg, så vil nok de aller fleste svare at jeg er en grei kar. Men jeg stikker hodet frem og snakker i vei, vel vitende om at noen vil oppfatte meg som arrogant og tøff i trynet. Men det er fordi jeg bryr meg om faget, jeg er ikke sinna på noen, sier Erlend Løken Volden.
Hvorfor er det slik?
Erlend Løken Volden - diplombaker med lang merittliste fra bakekonkurranser i inn- og utland og flere års trenervirksomhet for landslaget. Arbeidserfaring fra en rekke bakerier, nå sist som produktutvikler i W.B. Samson. Dessuten ektemann, tobarnsfar, matinteressert ølbrygger og BBQ-entusiast, samt et stort og vedvarende behov for å vite hvorfor ting er som de er.
- Det å vite hvorfor, er en holdning jeg fikk implementert av min første læremester i Willys Conditori på Lillestrøm. Hvis man vet hvorfor, så blir livet bedre, i jobbsammenheng i hvert fall. Dette hvorfor har fulgt meg i hele yrkeskarrieren min så langt. Det har i stor grad formet meg som fagperson og er en viktig grunn til at jeg takket ja til jobben som fagansvarlig i BKLF, sier Løken Volden.
Vil gjøre andre flinke
Og jobben som Løken Volden startet i fra nyttår, er en stilling hvor han trenger nysgjerrighet, villighet til hodefremstikking og mye engasjement.
Han får særlig ansvar for kurs og kompetanseby
Gå til mediet- Spør du de som kjenner meg, så vil nok de aller fleste svare at jeg er en grei kar. Men jeg stikker hodet frem og snakker i vei, vel vitende om at noen vil oppfatte meg som arrogant og tøff i trynet. Men det er fordi jeg bryr meg om faget, jeg er ikke sinna på noen, sier Erlend Løken Volden.
Hvorfor er det slik?
Erlend Løken Volden - diplombaker med lang merittliste fra bakekonkurranser i inn- og utland og flere års trenervirksomhet for landslaget. Arbeidserfaring fra en rekke bakerier, nå sist som produktutvikler i W.B. Samson. Dessuten ektemann, tobarnsfar, matinteressert ølbrygger og BBQ-entusiast, samt et stort og vedvarende behov for å vite hvorfor ting er som de er.
- Det å vite hvorfor, er en holdning jeg fikk implementert av min første læremester i Willys Conditori på Lillestrøm. Hvis man vet hvorfor, så blir livet bedre, i jobbsammenheng i hvert fall. Dette hvorfor har fulgt meg i hele yrkeskarrieren min så langt. Det har i stor grad formet meg som fagperson og er en viktig grunn til at jeg takket ja til jobben som fagansvarlig i BKLF, sier Løken Volden.
Vil gjøre andre flinke
Og jobben som Løken Volden startet i fra nyttår, er en stilling hvor han trenger nysgjerrighet, villighet til hodefremstikking og mye engasjement.
Han får særlig ansvar for kurs og kompetanseby