AddToAny

DEN VITEBEGJÆRLIGE BAKER

DEN VITEBEGJÆRLIGE BAKER
Baker- og konditorbransjens nye fagansvarlige baker er ikke redd for å si sin mening høyt. Det tror han får mange til å tenke at han er streng og arrogant.
SELV SIER BAKEREN at han er en snill gutt, og at det er et ektefølt fagengasjement som får frem brumlebassen i han.
- Spør du de som kjenner meg, så vil nok de aller fleste svare at jeg er en grei kar. Men jeg stikker hodet frem og snakker i vei, vel vitende om at noen vil oppfatte meg som arrogant og tøff i trynet. Men det er fordi jeg bryr meg om faget, jeg er ikke sinna på noen, sier Erlend Løken Volden.

Hvorfor er det slik?
Erlend Løken Volden - diplombaker med lang merittliste fra bakekonkurranser i inn- og utland og flere års trenervirksomhet for landslaget. Arbeidserfaring fra en rekke bakerier, nå sist som produktutvikler i W.B. Samson. Dessuten ektemann, tobarnsfar, matinteressert ølbrygger og BBQ-entusiast, samt et stort og vedvarende behov for å vite hvorfor ting er som de er.
- Det å vite hvorfor, er en holdning jeg fikk implementert av min første læremester i Willys Conditori på Lillestrøm. Hvis man vet hvorfor, så blir livet bedre, i jobbsammenheng i hvert fall. Dette hvorfor har fulgt meg i hele yrkeskarrieren min så langt. Det har i stor grad formet meg som fagperson og er en viktig grunn til at jeg takket ja til jobben som fagansvarlig i BKLF, sier Løken Volden.

Vil gjøre andre flinke
Og jobben som Løken Volden startet i fra nyttår, er en stilling hvor han trenger nysgjerrighet, villighet til hodefremstikking og mye engasjement.
Han får særlig ansvar for kurs og kompetanseby
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt