Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Synkron

synkron
SYNKRON utgis av Fleksibel utdanning Norge (FuN). Magasinet formidler stoff om nettstudier og fleksible læringsformer. Synkron dekker både pedagogikk og teknologi. Vi har som mål å gi plass til aktuelle problemstillinger, nyvinninger og meningsbrytninger. Mye vil ha norsk fortegn, men vi legger også vekt på å få med europeiske og internasjonale erfaringer på feltet.
Frekvens: 3 utgaver pr år
Synkron
Lilleakerveien 23
0283 OSLO
Tlf 22 51 04 80
Faks 22 51 04 81

Utgiver:

Fleksibel utdanning Norge


Trykkeri:

Papermill AS

Artikler fra mediet

PÅ JAKT ETTER DIGITALE TALENTER
Norske bedrifter trenger folk med IT- og spill-kompetanse, og et prosjekt har satt seg fore å fremskaffe talenter på en helt ny måte. Treningen skjer på nett.
article_print Synkron 01.04.2017
TID FOR LÆRING
Marius Leonardsen er en mann som gir inntrykk av å ha tid til folk omkring seg, tross en travel hverdag. En hyggelig småbarnsfar med full jobb som seniorrådgiver i Telenor Eiendom.
article_print Synkron 01.04.2017
NETTSKOLEN HAR VÆRT UTROLIG VIKTIG FOR FAMILIEN VÅR
-At barna har lært seg norsk, er viktig både for kontakten med Norge og hvis vi velger å flytte tilbake. Når vi er hjemme i Norge merker vi at det ikke går lang tid før barna tilpasser seg, sier Charlotte Beyer-Olsen.
article_print Synkron 01.04.2017
VI MÅ TENKE HELT NYTT NÅR DET GJELDER BEGREPET ARBEID
-Spill kan være en fin måte å måle personlige egenskaper og interesser på, sier David Nordsfors, leder av tenketanken I4J, Innovation for Jobs, ved Stanford Research Institutt i California. Les mer om Innovation for Jobs på www.
article_print Synkron 01.04.2017
Kvalitet i alle ledd
Kvalitet i nettundervisning - en veileder er utgitt av Fleksibel utdanning Norge. Veilederen tar mål av seg til å være en praktisk og «matnyttig» guide for dem som underviser og veileder på nett.
article_print Synkron 01.04.2017
GREEN LIME DIGITAL
Lime Green Digital ble startet av de ansatte i 2010. I dag er de den ledende leverandøren av digital trafikkopplæring i Norge. Fra kontorene i Oslo, utvikler og drifter de merkevarer som teoritentamen.no og trafikkskoleportalen.no.
article_print Synkron 01.04.2017
NETTSKOLEN VESTFOLD
Selv om Nettskolen Vestfold er ny som medlem i FuN, har den vært synlig i miljøet vårt siden oppstarten, særlig gjennom primus motor og daglig leder Kjetil Idås.
article_print Synkron 01.04.2017
Dataspill som kultur
Dataspill er et stemoderlig behandlet felt i kultursammenheng. Denne boka er et forsøk på å bøte på dette. Med støtte fra Fritt ord har boka blitt til etter at det ble utlysning om å skrive skjønnlitterære tekster fra feltet.
article_print Synkron 01.04.2017
HØRNESPARK
Av JUNE BREIVIK Har du hørt om blockchain? Ikke? Hva med bitcoin da? Blockchain bygger på de samme prinsippene som skapte den digitale valutaen.
article_print Synkron 01.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt