Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hus & Bolig

hus-bolig
Hus & Bolig er et forbrukermagasin for alle med egen bolig. Bladet, som har eksistert siden 1909, er ledende på teknisk, juridisk og økonomisk fagstoff knyttet til hus og hjem. Enøk og energispørsmål, våtromsproblemer, oppussing og vedlikehold av boligen, boligjuss, boligpolitikk og boligøkonomi er viktige stoffområder.

Hus & Bolig har som mål å utøve saklig, uavhengig og kritisk journalistikk. Magasinet skal oppdatere sine lesere gjennom aktuelle nyheter og fordypende fagstoff, sette huseiernes interesser på dagsordenen og synliggjøre Huseiernes Landsforbunds virksomhet og synspunkter.
Hus & Bolig utgis av Huseiernes Landsforbund, og kommer ut med seks utgaver pr år. Bladet har også egen nettutgave som kommer med ferske nyheter jevnlig. Se www.hus-bolig.no
Antall lesere: 245 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 235 459
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hus & Bolig
Fred. Olsensgt. 5
0152 OSLO
Tlf 22 47 75 00
Faks 22 41 19 90
Redaktør
Nina Granlund Sæther
22 47 75 09
41 25 26 76
nina@huseierne.no
Annonseansvarlig
Kjetil Sagen
62 94 10 36
92 42 26 44
62 94 10 35
ks@hsmedia.no
Annonseansvarlig
Malin Solvang
62 94 69 70
ms@hsmedia.no

Utgiver:

Huseiernes Landsforbund


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

Slukker ikke
"FM-nettet slukkes" skrev Hus & Bolig i forrige utgave. Det er ikke helt presist. Det finnes 215 lokalradioer rundt i landet som stadig sender via FM-nettet, og vil gjøre det frem til 2022.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
Når det bygges uten for vinduet
Bor du i by er det ikke uvanlig at det bygges eller pågår veiarbeid rett utenfor døra. Men hvilke rettigheter har du egentlig når bygningsarbeidet skaper bråk dagen lang?
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
Får ikke solgt huset
Andøya er truet av befolkningsflukt etter at det i fjor høst ble vedtatt at Andøya flystasjon skal legges ned. Husprisene har rast, bedrifter sliter, og de ellers så fornøyde beboerne har nå en sky av depresjon hengende over seg.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
Lederskifte: Meyer overtar etter Batta
- Jeg ser frem til å utvikle Huseierne til en enda sterkere stemme på vegne av boligeierne, sa Morten Andreas Meyer (57) da det ble kjent at den tidligere forretningsmannen, rådgiveren og statsråden overtar etter Peter Batta når han går av 1. juni.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
FEIL OM FORBRUKSLÅN
Hus og Bolig skrev i siste nummer at AS Financiering operer med Forbrukslån på 315 %. Dette skyldes en oppføring under Forbrukslån på Finansportalen. Det er feil at AS Financiering tilbyr denne type lån, og vi beklager feilen.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
Ny praksis ved salg av boligkjøperforikring
I 2016 skrev Hus & Bolig at Forbrukerombudet fikk henvendelser av ferske boligeiere om mangelfull informasjon om boligkjøperforsikring. Nå er praksisen endret.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
På tide med et nytt strøk?
Hva skal man velge. Beis, dekkbeis eller maling?
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
Tar ikke hensyn til betalingsevne
Illevarslende brev med begjæring om tvangssalg ble ifølge årsmeldingen fra Norges Domstoler sendt til over 20 000 mennesker i fjor. En liten ubetalt regning fra kemneren er alt som skal til for å utløse ubehaget.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
SKAL FORSKE PÅ VARMTVANN
I prosjektet VarmtVann2030 skal byggeiere og leverandører samarbeide med SINTEF og NTNU om å øke kunnskapen rundt bruk av varmt tappevann i Norge. Målet med prosjektet er å komme fram til mer energieffektive og miljøvennlige løsninger.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017
BUDKAOS
"Hva skjer, har dere mer å gå på eller? " Den stressede og hvinende stemmen er umulig å slippe unna, og egler seg innpå meg hvert femte minutt. Jeg rekker ikke å registrere at det piper i telefonen før jeg har den gale dama på tråden igjen.
article_print Hus & Bolig 22.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt