Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Byggfakta

byggfakta

Redaksjonen i fagtidsskriftet Byggfakta har som sin primære oppgave å holde den profesjonelle byggebransjen løpende orientert om aktuelle hendelser, endrede rammebetingelser, samt nyheter, messer, konferanser og produktnyheter. Stoffet publiseres i Byggfaktas printutgave og eBlad, vår digitale versjon, samt på nettsiden www.byggfakta.no. I tillegg sender vi ut nyhetsbrev to ganger i uken til våre meget beslutningsdyktige og innkjøpssterke mottakergrupper.

Byggfaktas spalter er åpne for meningsutveksling. Vi ønsker en god kommunikasjon med bransjen og imøteser tips og informasjon fra en engasjert bransje.
Antall lesere: 40 000 (MMI Fagpresseundersøkelsen 2013)
Opplag: 16 502
Frekvens: 10 utgaver pr år
Byggfakta
Boks 1024
1510 MOSS
Tlf 69 91 24 00
Faks 69 91 24 02
Ansvarlig redaktør
Pål Engeseth
69 91 24 40
ple@byggfakta.no
Redaktør
Bjørn Laberg
69 91 24 00
bjorn.laberg@byggfaktamedia.no

Utgiver:

Byggfakta Docu AS


Trykkeri:

V-TAB AB

Artikler fra mediet

Sentralen i Oslo ble Årets Bygg
BYGGEDAGENE: Et av de store høyepunktene under Byggedagene er kåringen av Årets Bygg og årets anlegg. Dette skjer under den såkalte Byggegallaen, som i år samlet 460 deltakere. Det lå også denne gang spenning og store forventninger i lufta blant de nominerte. Årets Bygg ble Sentralen i Oslo.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Thermia lanserer iTec
Thermia lanserer sin mest effektive luft/vann varmepumpe noensinne. Den nye varmepumpen heter iTec og er beregnet for villamarkedet. Den er utviklet med den nyeste inverterteknologien, og finnes i flere størrelser og kombinasjoner.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Ny app fra Knauf Insulations
- Vi vil gjøre det enklere for brukerne. Derfor har vi utviklet en app som gir raske og korrekte svar på mange av spørsmålene rundt isolering som en entreprenør stiller seg.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Elba fettmunnstykke
Dette munnstykket er akkurat som sin litt kortere bror, kompatibel med alle fettpistoler og fettbeslag. Den lekker ikke når den først er låst på og vil ikke «poppe» av under trykk.
article_print Byggfakta 09.05.2017
De største totalentreprenører i 2016
Rangeringslisten viser selskaper som i 2016 hadde rollen som totalentreprenør på ett eller flere prosjekter, og er hentet fra Byggfakta Live-databasen. Rangeringslisten viser de 25 største, ut i fra verdi på prosjektene.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Sundtkvartalet
SUNDTKVARTALET ER BYGGET på tomtene til gamle Brødrene Sundt Verktøymaskinfabrikk, på folkemunne bare kalt Brødrene Sundt. Prosjektet fyller et helt kvartal avgrenset av Vahls gate, Lakkegata og Heimdalsgata øst i Oslo sentrum.
article_print Byggfakta 09.05.2017
VR kan gi bedre veiprosjekt
Det var blant konklusjonene som ble løftet frem da COWI, NCC og Statens Vegvesen nylig delte erfaringer med bruken av virtuell virkelighet (VR) fra tre ulike bygg- og anleggsprosjekter for talentnettverket Nova.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Prosjektnytt
I samarbeid med Byggfakta Live presenterer vi et knippe utvalgte byggeprosjekt fra Byggfakta Live sin database. Byggfakta Live skreddersyr informasjon om planlagte bygg-og anleggsprosjekter og involverte aktører.
article_print Byggfakta 09.05.2017
Unngå byggskader ved riktig valg av vinduer
Et vindu er en byggevare de fleste av oss har et forhold til. Men hvis du som boligeier skal skifte vinduer hjemme, eller som prosjekterende skal sette krav til vinduer som skal inn i et større kontorbygg - hvordan kan du gjøre de trygge valgene for å unngå fremtidige byggskader?
article_print Byggfakta 09.05.2017
Tredobling av solceller i 2017?
En analyse gjort av Multiconsult for 2016 viste at markedet for solceller på privathus tredoblet seg i 2016. - Vi tror 2017 vil innebære en ny tredobling av solcellemarkedet i Norge. I hele fjoråret hadde vi rundt 10.
article_print Byggfakta 09.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt