Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

SMÅNYTT
STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
KNEKKEBRØD - EN NORSK (EKSPORT)SUKSESS
På to år har den norske eksporten av knekkebrød mer enn tredoblet seg, fra i underkant av 20 millioner i 2014 til ca. 65 millioner i 2016. Det kan forventes en ytterligere dobling i 2017.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
HVETEBRØDET OG STOCKHOLMERNES MAVER
I Stockholm har man i længre tid maattet undvære al slags luksusbrød. En mængde av dem, som tidligere var vandt til at at spise hvetebrød, taalte ikke forandringen, og i et antall av ca. 500 har de nu skaffet sig lægeattest for, at de maa ha hvetebrød. Det er derfor truffet en ordning, ved hvilken hvetebrød kan kjøpes mot særskilte stempler paa brødkortene. Efter hva de svenske aviser meddeler,
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
Tre nye utsalg på tre dager
Bjarne Mosås og resten av gjengen bak Bodø Bakeri satser tungt på Helgeland og åpnet nylig ett bakeri og tre bakeriutsalg på tre dager.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
norð
Nord er et bakeri og kaffekonsept som vokser raskt i Oslo. På kort tid har de etablert elleve utsalg, en restaurant, samt bygget nytt bakeri og kaffebrenneri.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
NYE RÅVARER I TRADISJONELL INNPAKNING
Unge forbrukere er ute etter de hippe råvarene. Ved å bruke dem i tradisjonelle produkter kan du tiltrekke deg de unge kundene.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
VERNEOMBUDETS ROLLE
Her belyser vi verneombudets rolle og viktigheten av et godt samarbeid mellom ledelse og verneombud.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
LUNSJEN BLIR GRØNNERE
Her er trendene som vil forme fremtidens lunsjvaner.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
DANMARK: HARDY CHRISTENSEN ER DØD
Formannen i Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD), Hardy Christensen, døde plutselig natt til 6. april. Han ble 62 år gammel. Christensen hadde vært formann i BKD siden 2009.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017
Grønne brød
Det finske næringsmiddelselskapet Fazer lanserte i 2016 grønnsaksbrød med stor suksess i markedet.
article_print Baker og Konditor 05.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt