Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

I POSE OG SEKK
Dun eller kunstfiber? Det er ofte spørsmålet når man skal kjøpe sovepose. Her får du både i pose og sekk.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
3 TØFFE TURER MED TOG
FISKELYKKE PÅ RØROS
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
VENNETUR PÅ VANNET
Fjorda sies å være et paradis for padlere. Vi lastet kanoene en varm fredag i september for å sjekke om dette stemte.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
UT I EVENTYRET
Naturen er kulisse når filmregissør Mikkel Brænne Sandemose tar Askeladden fra eventyrbøkene over på det store filmlerretet i ny, storslått norsk spillefilm.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
EN NATT I NATUREN
DNTs årvisse Kom deg ut-dag går av stabelen søndag 2. september, med spennende friluftslivsaktiviteter i DNTs medlemsforeninger over hele landet. - I år oppfordrer vi til å sove ute natt til 2.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
NÅR SOPPEN POPPER OPP
Å plukke sopp er som å gå på skattejakt. Du må lete etter godbitene, og når du står der ved en gullgul skogbunn full av kantareller, har du glemt strevet.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
FANG VILLAKS I SOMMER
Er du i alderen 14-18 år og har du lyst til å prøve deg på laksefiske? Da kan du bli med på Camp Villaks som Norges Jeger- og Fiskerforbund arrangerer i samarbeid med Norske Lakseelver.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
GÅ DE EKSTRA MILENE
Planen var å dra hjem etter frokost. Men helt siden jeg våknet, siden jeg tuslet i sandalene fra sovebygget over til hovedbygget på Glitterheim, kjente jeg på noe uforløst, et slags sug.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
STISYKLING PÅ VEI OPP
Terrengsykling blir stadig mer populært. I 2014 ble det solgt 400 000 sykler i Norge, halvparten av disse var terrengsykler. DNT hilser stisyklistene velkommen.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017
La eventyret begynne
Denne boka tar deg over spisse tinder i Jotunheimen, over Jostedalsbreen og Hardangervidda, gjennom vill natur i Femundsmarka og til de enkleste nærturer.
article_print Fjell og Vidde 28.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt