Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fjell og Vidde

fjell-og-vidde

Fjell og Vidde er Norges største friluftsmagasin og medlemsbladet i Den Norske Turistforening. Magasinet kommer med 6 utgaver i året.

Fjell og Vidde ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut på tur i norsk natur. Magasinet er fullt av gjennomarbeidete og vakkert illustrerte artikler og reportasjer om aktiviteter på fjellet, i skogen, langs kysten og i nærområdene hele året.

I Fjell og Vidde skal leseren finne tips om bruk og kjøp av klær og utstyr som egner seg for et enkelt og rikt friluftsliv.

I tillegg søker Fjell og Vidde å øke den allmenne kunnskapen om naturen og den helsemessige gevinsten ved å drive med friluftsliv, samt å informere om Den Norske Turistforenings virksomhet og syn på aktuelle saker som naturforvaltning og miljøvennlig og trygt friluftsliv for folk flest. Fjell og Vidde har Den Norske Turistforenings idegrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Antall lesere: 351 000 (TNS Gallup MU 15.2)
Opplag: 161 736
Frekvens: 6 utgaver pr år
Fjell og Vidde
Youngstorget 1
0181 Oslo
Tlf 40001868
Faks 22 42 64 27
Redaktør
Helle Andresen
21 03 57 44
90 77 30 15
helle.andresen@dnt.no
Annonseansvarlig
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig
Knut G. Rismyhr
900 95 203
knut@a2media.no

Utgiver:

Den Norske Turistforening


Trykkeri:

Artko AS

Artikler fra mediet

FULL GASS UTE
Hva er vel bedre enn å tilberede middagen ute? Vi har testet gassbrennere med slange. De står støtt selv om underlaget ikke er helt jevnt.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
3 TØFFE TURER MED TOG
TOPP7 DRAMMEN Ta toget til Mjøndalen stasjon, hopp på bussen til Langeløkka og begi deg innover i Finnemarka. Den 8 timer lange turen starter fra Bjørkedokk i Nedre Eiker og går over syv topper før du ender i Drammen sentrum.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
LUFT TIL FOTEN
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
KLASSIKEREN
HARDANGERVIDDA I JUNI Få beskriver så presist følelsen av vår på fjellet som Peder W. Cappelen. Denne klassikeren fra 1964 får det til å sitre i kroppen. Du lengter etter å komme opp og ut.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
BUDEIER PÅ PRØVE
Komme da, kyra! Det er tidlig morgen og en gjeng nybakte budeier lokker bjellekua Ragnhild og hennes sju medsøstre inn til melking.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
OPPTUR IMPORNERTE ERNA
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
Villmarksliv på to hjul
Det sies at Norge ris av en fatbikefeber. Det kan vi bekrefte ved å fortelle at syklene med de gigantiske dekkene også er kommet inn i friluftslivslitteraturen. Fotograf og forfatter Mikkel Soya Bølstad er mannen bak verket.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
HYTTEFILM PÅ FIRE SPRÅK
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
The great Norwegian fjelltur
Tre dager gjennom villmarka. En slik idé hjemme i Tanzania ville vært som å be om døden, men her i Norge oppleves det hele stikk motsatt.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017
FARER MED FAKTA
Sommeren er tiden for historier om folk som blir bitt av hoggorm, forfulgt av ulv eller overrasket av bjørn. Zoolog Petter Bøckman mener at det eneste vi trenger å være redd for, er mennesket.
article_print Fjell og Vidde 09.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt