Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

seniorpolitikk.no

seniorpolitikkno

Seniorpolitikk.no

skal reflektere de viktigste nyhetene på det seniorpolitiske feltet; både politisk og i virksomhetene, formidle eksempler på seniorpolitikk, angi verktøy/metoder som er egnet til å drive det seniorpolitiske arbeidet framover på virksomhetsnivå. Videre skal det presenteres aktuell forskning, fag og fakta, stimulere til debatt om temaer som angår seniorer og deres arbeidssituasjon. seniorpolitikk.no følger Redaktørplakaten.

Frekvens: 4 utgaver pr år
seniorpolitikk.no
Akersgata 32
0180
Tlf 23166550
Faks

Utgiver:

Senter for seniorpolitikk


Trykkeri:

Papermill AS

Artikler fra mediet

Motivasjon, evne og vilje til å se jobbmuligheter
- Rett kompetanse til rett tid. Det blir enormt viktig. Vi trenger ledere som ser talenter, som gjør arbeidsplassen interessant og ansatte som er villige til å bytte stillinger, sa Vibeke Hammer Madsen i Virke.
article_web seniorpolitikk.no 18.08.2017
Stor interesse for seminar om seniorer i finansnæringen
- PROBA Samfunnsanalyse har spurt ansatte og HR-ledere om seniorpolitikk og hvordan situasjonen til seniorer (55+) i finansnæringen er, sier Linda Hauge i SSP. Linda hauge, seniorrådgiver i SSP.
article_web seniorpolitikk.no 17.08.2017
YS vil motvirke to-deling av arbeidslivet
- De fleste ønsker seg en vanlig jobb med fast ansettelse. Hvor kommer dette andre fra? spurte YS-leder Jorun Berland. Midlertidige stillinger gir mulighet for å prøve seg i en jobb, mener Nancy Meum og Kari Sædberg i Avigo.
article_web seniorpolitikk.no 17.08.2017
Jobber vi ett år lengre, skapes verdier for 35-40 milliarder kroner
For å holde verdiskapningen og velferdsproduksjonen i gang, er det viktig at seniorene i arbeidslivet utsetter tidspunktet for pensjonering. En fersk rapport fra NyAnalyse og Vivens viser hva samfunnet tjener. Terje Strøm i NyAnalayse.
article_web seniorpolitikk.no 06.07.2017
Kari Østerud (direktør, SSP), 06.07.2017 13:10
I et nyhetsoppslag denne uken varslet et flyselskap at det innstilte avganger på grunn av mannskapsmangel. I en uttalelse fra selskapet ble det sagt at de rett og slett hadde for lite folk på jobb.
article_web seniorpolitikk.no 06.07.2017
- Ikke enkelt å få oversikt over ulike typer aldersdiskriminering
Under Fag og fakta og Kompetanse finner du en ny fagtekst, denne gangen om aldersdiskriminering i arbeidslivet. Den er skrevet av forsker Per Erik Solem i NOVA-HiOA. Per erik Solem, forsker i NOVA-HiOA.
article_web seniorpolitikk.no 05.07.2017
LO-tungvekter: Hybrid vel så bra som innskudd
Hybrid tjenestepensjonsordninger er et bra alternativ til innskuddspensjonen, mener spesialrådgiver Steinar Fuglevaag i LOs største forbund, Fagforbundet.
article_web seniorpolitikk.no 28.06.2017
Besøk av sør-koreanske studenter i SSP
Fire unge studenter fra Nam Seoul University i Sør-Korea og en tolk har besøkt Senter for seniorpolitikk (SSP) denne uka. Olav Eikemo tok imot de blide studentene.
article_web seniorpolitikk.no 28.06.2017
Enklere tjenestepensjon presser seg fram
Det er på høy tid å få en forenkling av reglene for private tjenestepensjoner, mener forskningsleder Jon Hippe i forskningsstiftelsen Fafo. Forskningsleder i Fafo, Jon Hippe.
article_web seniorpolitikk.no 27.06.2017
- Arbeidsmiljøet har vesentlig betydning for tidligpensjonering
Hva påvirker pensjoneringsatferden i Norge og Norden? Det har Fafo i samarbeid med STAMI og nordiske partnere prøvd å finne ut gjennom å samle inn kunnskap om arbeidsmiljøets betydning for eldres yrkesaktivitet.
article_web seniorpolitikk.no 23.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt