Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

HK-Nytt

hk-nytt

HK-Nytt er medlemsbladet til LO-forbundet Handel og Kontor i Norge. 

HK-Nytts magasinversjon kommer ut ti ganger i året, i et opplag på drøyt 70.000. I tillegg har vi daglige nyheter på www.hk-nytt.no.

Vi skriver om norsk og internasjonalt arbeidsliv, fagbevegelse og politikk med spesielt fokus på handel, service og administrative yrker i en rekke bransjer. 

Her finner du alt du trenger å vite om lønns- og arbeidsforhold, tariffoppgjør, arbeidsmiljø i nevne bransjer. 

Opplag: 68 242
Frekvens: 10 utgaver pr år
HK-Nytt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 905 82 468
Faks
Ansvarlig redaktør
Eva Ler Nilsen
90 58 24 68
eva.ler.nilsen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Handel og Kontor i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

De med flest helseplager har dårligst treningstilbud på jobben Se hvor mange i ditt yrke som får trene i arbeidstiden
Se hvor mange i ditt yrke som får trene i arbeidstiden Martin Guttormsen Slørdal De ansatte som får det beste treningstilbudet på jobb er de med minst helseplager, viser ny forskning fra Statistisk Sentralbyrå.
article_web HK-Nytt 22.05.2017
Kan jeg bruke fortrinnsretten og kreve jobben tilbake?
SPØRSMÅL: Jeg ble for under ett år siden oppsagt fra en virksomhet som er en del av et større konsern. Jeg hadde vært ansatt i fire år. Oppsigelsen hadde årsak i virksomhetens forhold fordi det var dårlige tider i bransjen, og jeg aksepterte oppsigelsen.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
DRILLES I SIKKERHET
Kabinansatte og piloter i Novair øver på det som ikke skal skje.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Fra pøbel til proff fagforeningsmann
Adrian Miller-Moss gjør opp for det gale han har gjort med å gi noe tilbake til samfunnet: Tilbud om fagforeningsmedlemskap.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Høreapparat
SPØRSMÅL: Jeg er pensjonert medlem og nylig anbefalte ørelegen meg å forsikre høreapparatene mine. Trenger jeg det? «Anna» SVAR: Det stemmer at det kan være lurt å ha en egen forsikring på høreapparat.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Fri til å gå i begravelse?
SPØRSMÅL: Jeg er HK-medlem og har et spørsmål om permisjon i forbindelse med dødsfall i min manns familie: Får jeg permisjon med lønn hvis jeg skal være med i begravelsen? O.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Forsikring av drone
SPØRSMÅL: Jeg har kjøpt en liten drone. Ifølge regelverket må jeg ha ansvarsforsikring. Må jeg kjøpe det separat, eller er dette dekket av ansvarsforsikringen i innboforsikringen?
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Baksmell på skatten
SPØRSMÅL: Jeg fikk baksmell på skatten. Har du tips om hvordan jeg kan få råd til betale den, og hvordan unngå baksmell neste år? LO-medlem SVAR: Fristen for de fleste for betaling av restskatt er ikke før 20. august, så du har litt tid på deg.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Fagbrev demper forskjeller
Siden 1998 har 170.000 personer over 25 år tatt fagbrev, og det har bidratt til utjevning. Det er en sammenheng mellom familiebakgrunn og utdanningsnivå. Har du foreldre med lang utdanning, er sannsynligheten større for at du også tar lang utdanning.
article_print HK-Nytt 22.05.2017
Mer å rutte med i ferien med tariffavtale
Ferien står snart for døra, og junilønninga erstattes av feriepenger. Hva har du egentlig krav på, av både fri og penger?
article_print HK-Nytt 22.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt