Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arkitektur N

arkitektur-n
Arkitektur N kommer ut med 8 nummer i året og er siden 1919 presentasjonsorganet for norske arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Det er i dette tidsskriftet utvalgte byggverk, interiører og landskapsarbeider blir presentert, både for faggruppene selv og for andre i byggebransjen. Tidsskriftet fungerer som arkitektfagets vindu mot omverdenen, som et registreringssted for arkitektonisk interessante byggverk og prosjekter, og som et forum for arkitektfaglig utvikling. Hvert enkelt nummer brukes om og om igjen over et lengre tidsrom som inspirasjon i arkitektenes prosjekteringsarbeide.
Opplag: 6 279
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arkitektur N
Josefines gate 34
Oslo
Tlf 23332500
Faks
Ansvarlig redaktør
Ingerid Helsing Almaas
23 33 25 30
91 58 36 48
iha@arkitektur-n.no
Annonseansvarlig
annonser@arkitektur.no

Utgiver:

Norske arkitekters landsforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Pasvik grensestasjon
Grensestasjonen i Pasvik skal ivareta krav om rasjonell militær logistikk og samtidig gi et inntrykk av en åpen og inviterende virksomhet, som forholder seg til omgivelsene og sivilsamfunnet.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Fra styrerom til kantine
Lars Tornøes stolserie dekker flere bruksområder med ulike kombinasjoner av samme enkle grunnelementer: sete, rygg, armlener og understell.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Gårdsrom på grensen
A-lab har gitt Norge to nye grensestasjoner. De er vakre, funksjonelle og usedvanlige.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Snøens muligheter - blå-grønn-hvit infrastruktur
Det nye masterkurset i arktisk landskapsarkitektur har sett på natursystemene i Tromsø og andre byer der snøen dominerer bybildet gjennom mye av året. Hvordan oppfattes og håndteres snøen, hva skjer når snødeponiene vokser og smelter, og hva ligger igjen i bylandskapet etter vinteren? Kan snøen bli en ressurs for det nære landskapet i byene i nord?
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Kunnskapsoppbygging eller utdanning?
Hva skal doktorgraden være for arkitekturfagene? Sven Erik Svendsen kommenterer diskusjonen om kunnskapsbygging i Arkitektur N nr. 1-2017.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
På Nesflaten i Suldal ligger en viktig del av Norges historiske industriarkitektur. Lie Øyen Arkitekter har lagt en ny brikke til Geir Grungs ikoniske kraftanlegg.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Nye prosjekter
Mer på Sørenga Byggetrinn 7 og 8 ytterst på Sørengautstikkeren er nå innflyttingsklare. Prosjektet er tegnet av Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb AS i samarbeid med landskapsarkitektene i Hjellnes Consult.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Balansekunst
Den opprinnelige kraftstasjonen i Rånåsfoss er blitt kalt den første, største og flotteste kraftstasjonen i Norge. LPO har tegnet en ny maskinhall til anlegget som skal være i drift i 100 år til, i balanse mellom fortid og framtid.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Mellom inne og ute
De tidligere fabrikklokalene til Mills på Grünerløkka er bygget om til kontorer og matfaglig senter. Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter har vært sammen om transformasjonen, som forbinder interiør, fasade og byparken utenfor.
article_print Arkitektur N 15.06.2017
Material transposition
Barentsburg på Svalbard ligger som en sort utopi i det hvite landskapet, som et vitne om en svunnen tid der kull var gull verdt og menneskene som bodde her hadde det bedre enn de hjemme.
article_print Arkitektur N 15.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt