Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Finansfokus

finansfokus
Finansfokus er medlemsmagasin for Finansforbundet som organiserer ansatte i banker, forsikringsselskaper, IT-selskaper og bedrifter knyttet til disse næringene. Magasinet er aktuelt, kritisk, interessevekkende, provoserende, debattskapende og setter medlemmenes interesser på dagsorden, samtidig som det tar finansnæringen på pulsen og fanger opp strømningene i bransjen.

Finansfokus gir en allsidig og uavhengig dekning av medlemmenes og forbundets interessefelt, med den hensikt å være en felles kommunikasjonskanal og et bindeledd mellom medlemsgrupperingene i organisasjonen. Magasinet har Finansforbundets idégrunnlag og holdninger som overordnet mål.
Antall lesere: 40 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 38 087
Frekvens: 7 utgaver pr år
Finansfokus
Boks 9234 Grønland
0134 OSLO
Tlf 03040
Faks 947 63 419
Ansvarlig redaktør
Svein Åge Eriksen
90 07 95 47
sae@finansforbundet.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Finansforbundet


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

- KOM PÅ BANEN, ERNA!
- Dere må bidra mer. I finansnæringen er potensialet stort til å utvikle flere grønne arbeidsplasser, sa forbundsleder Pål Adrian Hellman til statsminister Erna Solberg.
article_print Finansfokus 08.02.2017
AUTOMATISERER BILSKADE
I disse dager kommer Gjensidige med en helt ny løsning for skadeoppgjør på bil. Målet er at kunden skal få et enklere oppgjør og smidigere håndtering når skaden skjer.
article_print Finansfokus 08.02.2017
STARTER GRATIS GLOBAL BANK
Med en blockchain-motor, kunstig intelligens, mobile first og biometrisk identifikasjon vil tre norske gründere tilby gratis banktjenester over hele verden.
article_print Finansfokus 08.02.2017
BLOCKCHAIN VIL FORANDRE VERDEN
Men hva er egentlig blockchain, og hvordan kan det påvirke oss? Vil det bli like viktig som internett? Finansfokus har sett på den magiske kjeden som spås å endre verden.
article_print Finansfokus 08.02.2017
LIKESTILLINGSSMEKK TIL IF
If skadeforsikring NUF bryter redegjørelsesplikten i likestillingsloven. Det slår Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) fast. If aksepterer kritikken og iverksetter tiltak for å rydde oppe i de kritikkverdige forholdene.
article_print Finansfokus 08.02.2017
GRØNN ØKONOMI MÅ GI AVKASTNING
Manglende synliggjøring av langsiktig avkastning er det største hinderet for et grønt skifte i finansnæringen. Det er konklusjonen i en fersk rapport fra konsulentselskapet PwC.
article_print Finansfokus 08.02.2017
10 FINANSIELLE MEGATRENDER MOT 2020
Hvis man gjennomgår de nye startups som er etablert i løpet av de siste par årene, og registrerer hva fintecheksperter og analytikere skriver på sine blogs og twitterkonti, hører hva som presenteres på konferanser, og ser hvilke teknologier som det arbeides med i selskapenes utviklingsavdelinger og hva venturefondene investerer i, er der noen fintechtendenser, som peker seg klart
article_print Finansfokus 08.02.2017
SISTE TECH-NYTT
NYE FORMER FOR FINTECHSAMARBEID 2017 blir året for samarbeid mellom bankene og de nye FinTechoppstartsvirksomhetene. I London har den unge Metro bank innledet et samarbeid med Zopa som var verdens første peer-2-peer utlånsvirksomhet.
article_print Finansfokus 08.02.2017
AUTOMATISERER AKSJEVALGENE
Når Fronteer Solutions velger aksjer til sitt fond er det datamaskiner og algoritmer som avgjør, ikke en meglers vurdering og magefølelse.
article_print Finansfokus 08.02.2017
BLOCKCHAIN VIL FORANDRE VERDEN
Entusiastene mener blockchain vil forandre livene våre på samme dyptgående vis som internett gjorde. Det vil påvirke oss mer enn sosiale medier og kunstig intelligens, hevder de. Men hva er egentlig blockchain, og hvordan kan det påvirke oss? Finansfokus har sett på den magiske kjeden som spås å endre verden.
article_print Finansfokus 08.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt