Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Sykepleien

sykepleien

Sykepleien er en redaksjonelt uavhengig publiksjon som utgis av utgis av Norsk Sykepleierforbund..Sykepleien publiserer nyheter og reportasjer, fag- og forskningsartikler og debattstoff.

Sykepleien utgir sitt magasin også i egen app for nettbrett. Nettsidene sykepleien.no er godt besøkt fra både mobil, brett og desktop. Sykepleien har mange følgere på Facebook og er på Instagram og Twitter.

 

Antall lesere: 340 000 (146.000 netto, TNS Gallup 2015)
Opplag: 101 347
Frekvens: 11 utgaver pr år
Sykepleien
Tollbugata 22
0104 OSLO
Tlf 02409
Faks
markedssjef
Ingunn Roald
91 60 38 12
ingunn.roald@sykepleien.no
Ansvarlig redaktør
Barth Tholens
22 04 33 50
40 85 21 79
barth.tholens@sykepleien.no
Annonseansvarlig
Maud P. Kaino
97 74 21 20
maud.kaino@sykepleien.no

Utgiver:

Norsk Sykepleierforbund


Trykkeri:

Color Print Norge AS

Artikler fra mediet

Innspill Opptakstallene styrker karakterkravet
Det er viktigere enn noen gang at karakterkrav blir innført nå. I går ble opptakstallene publisert og sykepleierutdanningen er populær som aldri før.
article_web Sykepleien 20.07.2017
Nyheter FN: Aids tok livet av 1 million i 2016
Om lag 1 million mennesker døde av aids i 2016, om lag halvparten så mange som døde av sykdommen da den herjet som verst i 2005, ifølge FN. Ikke bare er antall nye hiv-infeksjoner og antall aids-dødsfall nedadgående.
article_web Sykepleien 20.07.2017
Nyheter Sykepleierutdanningen fremdeles populær
6917 søkere har nå fått beskjed om at de har kommet inn på sykepleierutdanningen. Opptakstallene for hovedopptaket for høyere utdanning fra Samordnet opptak er klare. - Vi trenger flere gode sykepleier, og yrket blir stadig mer populært.
article_web Sykepleien 19.07.2017
Nyheter Trump ber republikanerne samle seg om den nye helsereformen
Trump oppfordrer de republikanske senatorene til å være med på å lage en helt ny helsereform, etter at enda to senatorer sier nei til den foreslåtte reformen.
article_web Sykepleien 18.07.2017
Falne engler i hvitt... Blogg 17.07.2017 0 kommentarer
Sykepleiere er opplært til å vise omsorg, forståelse og å ivareta andre mennesker når de er i krise. Så hvorfor har vi så vanskelig for å ivareta oss selv når vi selv er i krise?
article_web Sykepleien 17.07.2017
Nyheter - Halvparten ville ikke fylt opp studieplassene
Over halvparten av utdanningene vil ikke klare å fylle opp plassene sine med krav om 3 i norsk og matte, samt 35 studiepoeng. Det skriver Khrono.
article_web Sykepleien 17.07.2017
Nyheter Advarer mot antibiotikaresistent gonoré
Minst tre mennesker er smittet av en type gonoré som ikke kan behandles, ifølge Verdens helseorganisasjon. - Gonoré er en meget smart bakterie.
article_web Sykepleien 07.07.2017
Fagutvikling Gode erfaringer med fleksible studietilbud
Mange sykepleierstudenter er fornøyde med nettbasert utdanning, men trenger samlinger og samvær med medstudenter for ikke å bli ensomme.
article_web Sykepleien 07.07.2017
Nyheter Digitalt engasjement
Teksting og skyping med helsepersonell kan bidra til at unge pasienter holder engasjementet oppe, ifølge ny britisk studie. Kampen om folks oppmerksomhet har ikke akkurat blitt lettere etter den digitale revolusjonen.
article_web Sykepleien 06.07.2017
Nyheter Oppdatert om meslingutbruddet i Europa
Her er siste oversikt over meslingutbrudd i Europa og i land utenfor EU/EØS. Sjekk om ditt ferieland er på listen og få med deg Folkehelsas råd dersom du reiser med små barn.
article_web Sykepleien 05.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt