Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Samferdsel

samferdsel

Nettstedet Samferdsel (ISSN 2464-2398 ) er et åpent nettsted for uavhengig formidling av samferdselsforskning fra ulike forskningsmiljøer. Utgiver er Transportøkonomisk institutt. Målsettingen er, på en forståelig måte, å formidle forskningsbasert kunnskap om samferdselssektoren samt bidra til en fruktbar debatt om økonomiske, tekniske, politiske og organisatoriske spørsmål fra fagområdet og derigjennom bidra til faglig kunnskapsutveksling i Norge.

Samferdsel
Gaustadalleen 21
0349 OSLO
Tlf 22573800
Faks
Ansvarlig redaktør
Flemming Dahl
986 25 596
fda@toi.no
Redaktør
Are Wormnes
911 47 978
awo@toi.no
Annonseansvarlig
Ta kontakt med redaksjonen
samferdsel@toi.no

Utgiver:

Transportøkonomisk institutt


Artikler fra mediet

Varelagerets betydning for trafikk og klima - Samferdsel
Flytting av varelagre fra sentrale byområder til utkanten av byer vil ikke nødvendigvis medføre redusert trafikk og reduserte klimagassutslipp.
article_web Samferdsel 16.05.2017
Bortkastede milliarder? - Samferdsel
Som pendler med tog halve året har jeg de siste årene merket en gradvis bedring av punktlighet i trafikken. Men nå vender vi tilbake til en periode med buss for tog, innstillinger og forsinkelser.
article_web Samferdsel 15.05.2017
Jernbanetilsynet refser Bane NOR - Samferdsel
LITT AV HVERT: Statens jernbanetilsyn mener at den statlige jernbanenettforvalteren Bane NOR opptrådte lovstridig ved å gi en godstogoperatør fordeler på bekostning av en annen, med svekket konkurranse som et resultat.
article_web Samferdsel 15.05.2017
Modernisert sjøvei til Oslo - Samferdsel
Etter omfattende oppgraderingsarbeider, er sjøveien inn til og ut fra Oslo å anse som tryggere enn før, for både store og små fartøyer.
article_web Samferdsel 12.05.2017
Kanskje en ny veitunnel under Themsen - Samferdsel
Etter å ha vurdert ulike steder for en ny veiforbindelse på tvers av Themsen, mellom London og elvens utløp i Nordsjøen, har det britiske transportdepartementet anbefalt ett av dem. Men anbefalingen er ikke ensbetydende med grønt lys for bygging.
article_web Samferdsel 11.05.2017
Miljøgevinster ved sentral lokalisering - Samferdsel
Sentral kontra mindre sentral lokalisering av nye boliger og arbeidsplasser gir flere kollektivturer, færre bilturer og lavere antall kjøretøykilometer for bil.
article_web Samferdsel 08.05.2017
Danske nødtelefoners tid er forbi - Samferdsel
Mobiltelefonene har overtatt rollen til de grader at veimyndighetene i Danmark har bestemt seg for å fjerne bortimot alle de 1300 nødtelefonene langs landets motorveier.
article_web Samferdsel 04.05.2017
Enda en forsinket togavgang - Samferdsel
Igjen viser det seg at regjeringen overvurderte sin gjennomføringsevne da den bebudet konkurranse om å få operere passasjertog på norske jernbanespor.
article_web Samferdsel 02.05.2017
Lyntog er intet klimatiltak! - Samferdsel
Fremfor å bygge en tredje rullebane på Gardermoen, bør Norge satse på raskere forbindelser med ordinære tog - ikke lyntog, fremholder Frode Hammer i dette innlegget.
article_web Samferdsel 28.04.2017
En mye større hovedflyplass - Samferdsel
Syv år og 14 milliarder kroner etter at utvidelsesarbeidene begynte, ble Oslo lufthavn i fornyet utgave offisielt åpnet i dag - med en festpreget seanse der en klarinett-spillende samferdselsminister var ett av høydepunktene.
article_web Samferdsel 27.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt