Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Nettverk

nettverk
Nettverk er EL & IT Forbundets medlemsblad. Forbundet har omlag 38000 medlemmer og organiserer blant annet de fleste av landets elektro-, energi-, og telekommunikasjonsmontører. Leserne jobber derfor både i private og offentlige virksomheter. Det er ansatte i e-verk, kraftstasjoner, elforsyningen for øvrig, i tillegg til ansatte i telekom- og IKT-bransjen. Mange steder organiserer forbundet vertikalt, slik at mange ansatte og yrkesgrupper er representert, også ledere, mellomledere, selgere, fagarbeidere, og personer med stab- og støttefunksjoner. Nettverk bringer aktuelt faglig og politisk stoff og reportasjer fra forbundets og medlemmenes kjerneområder.
Opplag: 38 040
Frekvens: 8 utgaver pr år
Nettverk
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 906 55 240
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Viggen
90 65 52 40
knut.viggen@lomedia.no
Annonseansvarlig
Arnt Erik Isaksen
411 61 619
arnt.erik.isaksen@flexkonsult.no

Utgiver:

EL & IT Forbundet


Trykkeri:

Aktietrykkeriet AS

Artikler fra mediet

Caverion Askim er best på lærlinger
Caverions avdeling i Askim er den første i historien som kan smykke seg med tittelen «Årets lærebedrift» i Østfold. Prisen ble delt ut i Sarpsborg 4.
article_print Nettverk 20.06.2017
Verver flere på IKT
EL og IT Forbundet forsetter med forsterket innsats på verving innen IKT-sektoren. Forbundet er med i LOs kampanje for organisering i servicesektoren, der IKT er en prioritert bransje.
article_print Nettverk 20.06.2017
- Fra organisert arbeidsliv til organisert kriminalitet
Men forfatter og politisk rådgiver Jonas Bals mener det ikke er for sent.
article_print Nettverk 20.06.2017
Får 4.000 kroner
Forhandlingene mellom Spekter og EL og IT om helseforetakene, område 10, endte med et generelt tillegg på 4.000 kroner til alle med virkning fra 1. juli.
article_print Nettverk 20.06.2017
Fjern løsarbeidersamfunnet
Bemanningsbransjen vokser seg stadig større, alle forsøk på å regulere den har feilet. Både den blå-blå regjeringen og de rød-grønnes politikk har mislykkes i å bremse fremgangen til denne bransjen.
article_print Nettverk 20.06.2017
- Når politikere er interessert i garasjer, må strøm jaggu være populært
Kundeforventninger endrer seg og det kommer konkurranse fra uventet hold, så det gjelder å følge med i timen, mener Nelfo-sjefen.
article_print Nettverk 20.06.2017
For de mange - ikke for de få
Velferdsstaten er et finmaska nett av politikkområder som virker sammen. En politikk for full sysselsetting, et trygt arbeidsliv og fellesskapets kontroll over naturressurser.
article_print Nettverk 20.06.2017
Fem stasjoner blir to
Fra 1. januar 2018 har Telenor bestemt å legge ned Tjøme Radio, Vardø Radio og Florø Radio.
article_print Nettverk 20.06.2017
Ny mann i ELBUS
Dag Langer Andersen slutter som forbundssekretær i EL og IT Forbundet i oktober og blir pensjonist. Han har jobbet med etter- og videreutdanning gjennom ELBUS-ordningen. Det er allerede vedtatt at det skal ansettes en erstatter for Dag. 6.
article_print Nettverk 20.06.2017
LO-kongressen på 1-2-3
315 delegater fylte Folkets Hus i fem dager. Ut av LO-kongressen kom en ny LO-ledelse og en rekke vedtak som skal danne rammen for LOs politikk de neste fire årene.
article_print Nettverk 20.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt