Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

SEILmagasinet

seilmagasinet
SEILmagasinet er nært knyttet til forenings-Norge, og har lesere langs hele kysten.

En rekke seilforeninger abonnerer kollektivt på SEILmagasinet. På nett har SEILmagasinet utviklet påmeldingstjeneste og et komplett arrangementssystem for regattaer som store deler av seil-Norge benytter.

Dette knytter SEILmagasinet tett til de mest aktive seilerne i hele landet. Leserne av SEILmagasinet bruker dobbelt så mye penger på båt som båtfolk flest, viser Synovate-undersøkelsen NMF gjennomførte i 2010. De er også de flittigste båtbrukerne.

SEILmagasinets lesere er kjøpesterke og yrkesaktive menn og kvinner spredt langs hele kyst-Norge. Hovedtyngden er mellom 20 og 60 år. Den typiske SEILmagasinet-leseren er lidenskapelig opptatt av sin hobby, og bladet SEILmagasinet beholdes lenge og studeres nøye.
Kvalitet gir troverdighet, og en annonse har større oppmerksomhetsverdi i et troverdig miljø. Ni av ti lesere er interesserte i annonsene, ifølge Gallups Fagpressetall.

Fra 2016 er innholdet i SEILmagasinet og Seilas det samme – nesten.
Seilas-abonnenter og KNS-medlemmer får Seilas med egne KNS-sider.
SEILmagasinet-abonnenter og samarbeidende seilforeninger langs hele norskekysten får SEILmagasinet med egne foreningssider.
Innholdet for øvrig er identisk i de to titlene.
Antall lesere: 34 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 10 239
Frekvens: 9 utgaver pr år
SEILmagasinet
Leangbukta 40
1392 VETTRE
Tlf 66 76 49 50
Faks
Redaktør
Morten Jensen
66 76 49 50
911 93 917
morten@seilmagasinet.no
Annonseansvarlig
Lisbeth Ølness
932 20 556
lisbeth@seilmagasinet.no

Utgiver:

Norsk Maritimt Forlag AS


Trykkeri:

Unipress

Artikler fra mediet

M32 Scandinavian Series: M32 Goes Risør
Idag starter M32 regattaen med fem lag i verdensklasse Når M32 regattaen blåser igang kl 1400 idag er det under gode seilforhold med SØ vind 4-6 m/sek.
article_web SEILmagasinet 27.07.2017
EM OK jolle: To førsteplasser til Brodtkorb
Lars Johan Brodtkorb viser hvilket talent han er, og nå vinner han i OK-jolle Det er lenge siden en norsk seiler har hevdet seg i OK jolle klassen.
article_web SEILmagasinet 27.07.2017
OL 2020: Ny æra for olympisk seiling
Nacra17 på foiler får sin debut under EM i Kiel som starter 30. juli Foiling kommer inn i det olympiske programmet med Nacra 17 som er modifisert etter sin OL debut i Rio 2016.
article_web SEILmagasinet 27.07.2017
To norske båter i stor Middelhavsregatta
Den 36. Copa de Rey regattaen har med to norske båter med plasseringssjanser Den norske GP42 Al Capone med Christian von Trepka har tatt sommersesongen i Middelhavet der han og mannskapet deltar i de fleste store regattaene.
article_web SEILmagasinet 26.07.2017
Langturseiler i Stillehavet kansellerte mayday-melding
Restless har kontroll på lekkasjen, og har lagt om kursen til et område med mer trafikk. Lørdag rapporterte vi om en norsk seilbåt med to personer om bord som holdt på å synke midt i Stillehavet.
article_web SEILmagasinet 24.07.2017
OL vinnere og topprangerte matchsesiere samles i Risør til uken M32 Scandinavian series er en proffliga med flere av verdens beste seilere. Disse kommer nå til Risør torsdag 27, fredag 28 og lørdag 29. juli.
article_web SEILmagasinet 23.07.2017
På treningsleir hos Kongen
8 meter R På treningsleir hos Kongen De beste norske og et par finske 8 metere har lagt helgen til Mågerø i helgen for å forberede seg til VM.
article_web SEILmagasinet 21.07.2017
VM Melges 24 : Ny utfordring for verdensmesteren
VM Melges 24 Ny utfordring for verdensmesteren Eivind Melleby får nye utfordringer når VM for Melges 24 starter til uken 59 båter fra 15 nasjoner stiller til start når Melges 24 klassen arrangerer sitt 20 VM til uken.
article_web SEILmagasinet 21.07.2017
Bavaria med 65-foter
Det tyske verftet sjøsetter en ny modell i C-serien til høsten. KRYSS: Bavaria C57 har rullestorseil og selvslående fokk. Det er egentlig en dårlig kombinasjon, men funker når seilene er av god kvalitet.
article_web SEILmagasinet 20.07.2017
Bli en bedre turseiler
Praktisk båtførerkurs Bli en bedre turseiler SEILmagasinet var med på seilkurs og laget en serie med enkle tips om navigasjon og sjømannskap med tekst film og bilder.
article_web SEILmagasinet 20.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt