Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

LO Ingeniør

lo-ingenior
LO Ingeniør er en overbygning for ingeniører i ulike LO-forbund. LO Ingeniør drives av forbundene Industri Energi, NTL, Fagforbundet, EL og IT Forbundet og Forbundet for Ledelse og Teknikk i samarbeid med LO. Bladet gis ut av LO Media og kommer ut fire ganger i året med et opplag på drøyt 13 000.
Frekvens: 4 utgaver pr år
LO Ingeniør
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 970 73 092
Faks 23 06 22 71

Utgiver:

LO Media


Artikler fra mediet

Flere får tilbud om høyere utdanning
Samordna opptak har sendt ut 91 173 tilbud om studieplasser ved høyskoler og universiteter. Dette er rekord, og 2 789 fler enn i fjor, melder NTB.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Simen og Tord vil ha ei FRAMTID I OLJEN
Studentene styrer unna oljefagene. Ved Universitetet i Stavanger kom alle som søkte på bachelor i petroleumsteknologi inn. Det er første gang på 15 år. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig idé å starte opp nå, mener bedrifter som Aibel, Schlumberger og Westcon.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
«Kun aktuelle kandidater kontaktes»
Alle skal få svar, sier informasjonssjef i Manpower Group, Sven Fossum. Men personlig oppfølging og beskjed underveis i prosessen til de som ikke blir kalt inn til intervju har de rett og slett ikke tid til.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Kan ikke leve av bare studiestøtte
Pengene fra Lånekassen dekker ikke studentenes utgifter, skriver NTB. Studenter er nødt til å jobbe eller få hjelp hjemmefra.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Nå skal Statnett stramme inn HMS-arbeidet
To nylige dødsulykker i Statnett-prosjekter gir rask iverksettelse av HMS-handlingsplan.Nå strammer Statnett grepet om sine leverandører. Sikkerhetskulturen skal skjerpes.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
- Kapasitetsgrensen nås i 2020-2025
En større utskiftingstakt hadde vært flott, men er uansett ikke nok til å sikre tilstrekkelig med vann til en befolkning på Nord-Jæren som skal vokse fra 320.000 til 500.000 innbyggere fram mot 2050, sier IVAR-sjef Kjell Øyvind Pedersen.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Får milliardkontrakt med Hurtigruten
Kleven verft på Sunnmøre har inngått kontrakt med Hurtigruten om å bygge to nye skip, med mulighet for ytterligere to skip. - Det dreier seg om en kontrakt til en verdi på flere milliarder.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Oppdrettsnæringen blir elektrisk
Det som trolig er verdens første helelektriske røkterbåter bygges av norsk verft. Det er Grovfjord Mek. Verksted, GMV, som er i gang med å bygge det som trolig blir verdens første helelektriske røkterbåt.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Den elektriske framtida
«Da sa Gud: Bli lys! Og det ble lys». Sånn er historien ifølge Bibelens første Mosebok. Sannheten er nok heller at når vi skrur på lys-bryteren, er det hardtarbeidende anleggsfolk vi kan takke for at pæra i heimen vår lyser.
article_print LO Ingeniør 27.09.2016
Byrøkterne midt i Oslo
NY VÅR FOR BIENE: Det så en stund mørkt ut for biene. En uforklarlig massiv biedød sprdte seg for noen få år siden seg over hele verden. Ingen bier til pollinering vil gjøre det v .
article_print LO Ingeniør 27.09.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt