Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Frifagbevegelse.no

frifagbevegelse
FriFagbevegelse er nyhetsportal for LO-Aktuelt og LO-forbundenes fagblader. Utgiver er stiftelsen LO Media.
Hovedformålet er å fremme samfunnsengasjement og debatt gjennom saklig og fri journalistikk med hovedvekt på LO og forbundenes virksomhet, fagbevegelsen nasjonalt og internasjonalt, arbeidslivet og andre samfunnsspørsmål som måtte angå LOs medlemmer.
Frifagbevegelse.no
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 900 93 461
Faks 23 06 22 71
Ansvarlig redaktør
Frode Rønning
90 09 34 61
frode.ronning@lomedia.no
Annonseansvarlig
Wenche Huser Sund
90 61 63 07
906 16 307
huser@salgsfabrikken.no

Utgiver:

LO Media


Artikler fra mediet

Anbudsvinnere henter profitt på attføringsmarkedet
Det gikk som kritikerne forutså: Attføring på anbud er blitt veldig kommersialisert.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Flere kommunale ledere tjener mer enn statsrådene
23 kommunale og fylkeskommunale ledere her i landet hadde høyere inntekt enn statsrådene i fjor.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
EL og IT kritisk til privat yrkesfaglig skole i Bergen
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har gitt klarsignal til opprettelse av en friskole i bygg- og anleggsteknikk i Bergen. - Det er flere grunner til at en slik etablering ikke er fornuftig, sier forbundssekretær i EL og IT, Are Solli.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Over 500 klager i uka på avfallshentingen i Oslo
Etter at Oslo kommune overtok ansvaret for å hente søppel i februar, har kommunen i snitt mottatt 512 søppelklager ukentlig.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Se så fint fangene får det i nye Eidsberg fengsel
Regjeringen har brukt 400 millioner kroner på utvidelsen av fengselet i Eidsberg. I juni flytter de første innsatte inn. Det lukter bonevoks av det splitter nye fengselet på Mysen i Østfold.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Bråstopp i passasjerveksten på grunn av lokførerstreiken
Den stabile passasjerveksten for jernbanen stoppet i 2016. En snau måneds streik i NSB er forklaringen. Etter en liten vekst kom togselskapene opp i 74,3 millioner passasjerer, 0,6 prosent flere enn i 2015.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Skamløs akademiker inn i LO-ledelsen
Med Julie Lødrup inn i ledelsen har LO ikke bare kapret en ung akademiker, men sikret seg et vanntett Skam-alibi. - Det er overveldende. Jeg er kjempeglad og spent på hvordan det blir, sier Julie Lødrup.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Nå er flertallet av norske arbeidstakere uorganisert
Flertallet av norske arbeidstakere er ikke lenger medlem av en fagorganisasjon. - Vi må alle gjøre en felles innsats for å øke organisasjonsgraden, sier Unio-leder Ragnhild Lied til LO-Aktuelt.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
Dette må du vite om feriepenger
Ferien står snart for døra, og junilønninga erstattes av feriepenger. Hva har du egentlig krav på, av både fri og penger? Hva er feriepenger? Feriepenger fra arbeidsgiver beregnes på grunnlag av lønn som er utbetalt i fjoråret.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017
NRKs sommertog klart til avgang
NRKs satsing på direktesendt underholdning går fra et spesialdesignet togsett. Men renholdet gjøres av andre enn NSBs eget datterselskap.
article_web Frifagbevegelse.no 29.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt