Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Dagligvarehandelen

dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.

Dagligvarehandelen leses av 75% av lederne i dagligvare detalj og 71% i kiosk/bensin/service.

Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på www.dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 71 000 (IPSOS MMI 2014)
Opplag: 17 934
Frekvens: 41 utgaver pr år
Dagligvarehandelen
Mariboes gate 8
0183 OSLO
Tlf 22 62 91 90
Faks
Ansvarlig redaktør
Are Knudsen
95 11 05 13
are@dagligvarehandelen.no
Annonseansvarlig
Bjørg Ekelund
45 00 72 68
bjorg@dagligvarehandelen.no

Utgiver:

Trade Press AS


Trykkeri:

Agderposten Trykk AS

Artikler fra mediet

Orkla selger vaskerivirksomhet
Bakgrunnen for salget er at vaskerivirksomheten er utenfor Lilleborgs strategiske satsningsområde. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 27.07.2017
Går mot utbytterekord i Coop
Coop har fått 50.000 nye medeiere det første halvåret i 2017, noe som betyr at Coop kommer til å passere 1,6 millioner medeiere i løpet av året. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 27.07.2017
Morthen ny sjef for Gartnerhallen
Elisabeth Morthen har en master i nærings- og ressursøkonomi fra NMBU og et masterprogram i ledelse fra Handelshøyskolen BI.
article_web Dagligvarehandelen 27.07.2017
Dømt for Prebz og Dennis-sponsing
Bruk av Prebz og Dennis for Freia Melkesjokolade, Smash og Solo er markedsføring særlig rettet mot barn. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 27.07.2017
Selger 40 millioner boller
Det er TV2 som har spurt bensinstasjonkjedene i Norge om hvor mange boller de forventer å selge i år. Cirkle K alene har som mål å selge 20 millioner boller i 2017. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 25.07.2017
Glassflasker med pant er historie
Tidligere ble returnerte glassflasker sendt inn i bryggerienes vaskemaskin for vask, og så ble det tappet nytt øl på flaskene. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 25.07.2017
Reitan Convenience og ice inngår samarbeid
Samarbeidsavtalen betyr at alle som ønsker å tegne abonnement med ice.net kan gjøre dette i Reitan Convenience sine 500 butikker over hele landet. - Reitan Convenience er opptatt av at det skal være enkelt og raskt for kundene.
article_web Dagligvarehandelen 25.07.2017
Nå kommer Fjellcider fra Voss
Sideren er helt uten tilsetningsstoffer og Tine har vært med i utviklingen av produktene, melder bryggeriet. - Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette er lokal produsert sider med lokale råvarer.
article_web Dagligvarehandelen 25.07.2017
Dårlig is-sommer gir miljøgevinst
Sommer og is hører sammen, synes mange. Og når varmen lar vente på seg, slik den gjorde i mai og deler av juni og juli, kjølner interessen for spontane iskjøp i butikk og storkiosk. Det har produsenten Hennig-Olsen merket seg.
article_web Dagligvarehandelen 25.07.2017
Vil gjøre snusen sunnere
I morgen innføres en rekke endringer i tobakksloven, og tobakkleverandørene har nå ett år på seg Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 30.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt