Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Første steg

forste-steg

Første steg er et faglig, politisk tidsskrift med reportasjer, aktuelle fagartikler og debatter med hovedvekt på barnehage og oppvekst. Målgruppen er barnehagelærere, barnehagelærerstudenter og styrere i barnehager, men også høgskolelærere og fagfolk tilknyttet de kommunale barne- og oppvekstetatene.

Første steg er et medlemsblad for barnehagelærerne i Utdanningsforbundet og et fagtidsskrift du kan abonnere på.

Første steg har et godkjent opplag på 28.641 ifølge Fagpressens Mediekontroll. Første steg utgis av Utdanningsforbundet, og er et fritt og uavhengig tidsskrift under Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Antall lesere: 37 000 (Ipsos MMI 1. halvår 2012)
Opplag: 28 641
Frekvens: 4 utgaver pr år
Første steg
Hausmannsgate 17
0134 Oslo
Tlf +47 93 04 20 94
Faks
Redaktør
Line Fredheim Storvik
24 14 23 51
930 42 094
linsto@udf.no
Annonseansvarlig
Hilde Aalborg
911 99 989
ha@utdanningsnytt.no

Utgiver:

Utdanningsforbundet


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Utsira best PÅ barn
UNICEF Norge har kåret Norges minste kommune til den beste kommunen for barn og unge. Utsira har kun 200 innbyggere. Kåringen er gjort på grunnlag av kommunens prioritering av barnehage, grunnskole, barnevern og helsetjeneste. På 2. og 3.
article_print Første steg 28.01.2017
Leke lenge
Det er som å se to voksne menn dytte en bil som ikke får start. Trekassa med kaplaklosser yter så mye motstand at begge guttene nærmest ligger når de sakte skyver materialene sine fremover. De har spurt, og de har fått lov.
article_print Første steg 28.01.2017
Alle barn, alles ansvar
«Jeg gidder ikke leke med henne, hun er så slitsom», sier fireåringen i barnehagen. Jeg blir provosert, og samtidig forstår jeg at dette ikke er jentas egne ord.
article_print Første steg 28.01.2017
-Du trenger ikke bli så sint
Lærer vi barna å akseptere eller undertrykke følelsene sine? Hvordan hjelper vi barn gjennom, i stedet for utenom?
article_print Første steg 28.01.2017
Sosial angst i barnehagen
Svært stille og pliktoppfyllende barn kan ha sosial angst allerede i barnehagen. Slik oppdager du dem.
article_print Første steg 28.01.2017
Mest vannkopper om våren
Vannkopper klør og er plagsomt, og det er vanskelig å vite når et utbrudd nærmer seg. Britiske og amerikanske forskere har derfor analysert nettsøk gjort i 36 europeiske land, og funnet ut at flest søker på vannkopper mellom mars og mai. (Forskning.
article_print Første steg 28.01.2017
SPRÅKPAKKER ER INGEN GAVEPAKKER
Du trenger ikke ferdige språkpakker i barnehagen. God språkutvikling kan være helt gratis.
article_print Første steg 28.01.2017
Kjærlighetens rolle i barnehagen
Kjærlighet er viktig for å møte barnas behov og å skape et pedagogisk læringsmiljø av høy kvalitet.
article_print Første steg 28.01.2017
"For mye kjærlighet skjemmer
aldri bort barna. Barn blir bortskjemt når vi gir dem gaver som en erstatning for vårt nærvær." DR. ANTHONY P.
article_print Første steg 28.01.2017
Kjære Nora
Jeg håper du er en av barna som får oppleve at alle barnehager må ha minst 50 prosent barnehagelærere. For i dag er norske barnehager en sinke i forhold til lærertetthet sammenlignet med andre nordiske land.
article_print Første steg 28.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt