Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

I skolen

i-skolen
I skolen er organ for Skolenes landsforbund (SL), som er LO-forbundet for skoleansatte. Målet med bladet er å holde medlemmene informert om virksomheten i forbundet, ivareta deres interesser ved å belyse situasjonen deres i arbeidslivet og samfunnet for øvrig, samt å bidra til debatten rundt forbundets hovedstrategier. Bladet skal ta opp og belyse viktige samfunnspolitiske spørsmål.
Frekvens: 9 utgaver pr år
I skolen
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 991 07 770
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Redaktør
Sidsel Valum
99 10 77 70
sidsel.valum@lomedia.no
Annonseansvarlig
Frode Frantzen
907 39 687
frode@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Skolenes landsforbund (SL)


Trykkeri:

BK Grafisk AS

Artikler fra mediet

Er engelskundervisningen flerspråklig nok?
Alle tenker vel at engelsktimene er flerspråklige? De fleste av oss som underviser i engelsk holder oss ikke strengt til engelsk i hver eneste engelsktime gjennom hele skoleåret.
article_print I skolen 29.04.2017
LO-kongress-valet ei rystande oppleving
Det var forsmedeleg at ikkje John-Peder Denstad kom med på LO-kongressen og at ingen frå Trondheim på delegatlista.
article_print I skolen 29.04.2017
Et farvel til ungdommen
SLs niende ordinære landsmøte er hevet og organisasjonens eldre herrer toget hjem fra Hell med sine posisjoner og fordeler anerkjent, ivaretatt og opprettholdt.
article_print I skolen 29.04.2017
Delegat fra Nordland på landsmøtet
Tom Kenneth Johansen deltok på sitt andre landsmøte på Hell. Han er opptatt av utfordringer for tillitsvalgte i små kommuner med pressa økonomi.
article_print I skolen 29.04.2017
Ny regjering, bedre skole- og oppvekstpolitikk
Oslo fylkeslag av Skolenes landsforbund vil jobbe for at landet får en ny regjering til høsten. Et nytt stortingsflertall må snu økende privatiseringstrender i barnehage- og skolesektoren.
article_print I skolen 29.04.2017
Si opp når man blir pensjonist?
Jeg har akkurat fylt 62 år og har fått innvilget førtidspensjon uten AFP. Det jeg lurer på, er om man pleier å si opp jobben for å bli pensjonist, eller om det er automatikk i dette?
article_print I skolen 29.04.2017
Lønn for assistent som tar vikartimer?
Jeg ble ansatt som assistent i skolen i oktober. Jeg går som ufaglært assistent i 60 prosent. Jeg har nå trådt inn som vikar i 1. og 2. klasse for faglæreren, og jeg har hatt vanlige skoletimer i denne klassen.
article_print I skolen 29.04.2017
SL skal ikke utrede sammenslåing
Skolenes landsforbund (SL) har nylig avviklet sitt niende landsmøte på Hell i Nord-Trøndelag. Forbundets øverste organ har lagt kursen for fire nye år, og valgt ledelse, forbundssekretærer, forbundsstyre og landsstyre for 2017-2021.
article_print I skolen 29.04.2017
Færre i arbeid
- De sprikende tallene på ledighet og andelen folk i jobb innebærer at det er stor usikkerhet omkring utviklingen i arbeidsmarkedet, slår LO-leder Gerd Kristiansen fast.
article_print I skolen 29.04.2017
Underholdt landsmøtet
Hommelvik Framlag sang Til ungdommen av Nordahl Grieg ved åpningen av landsmøtet til Skolenes landsforbund. Også elever fra kulturskolen i Stjørdal og Ole Vig videregående skole besøkte landsmøtet og underholdt med sang og musikk.
article_print I skolen 29.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt