Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Pusser fasaden med flate vinduer og nytt lysdesign
Laika satser på nytt lysdesign, flate vinduer, fornyet logo og større eller mindre endringer i interiøret. Modelåret 2018 blir preget av mange små og store endringer. Det siste året har Laika økt salget i Norge med over 13 prosent.
article_web Bobilverden 26.07.2017
Halland satser på bobiler
Campingplassene i Halland i Sverige ønsker å trekke til seg flere bobilister. Formannen i Camping Halland, Peter Angergård, driver selv Åsa Camping & Havsbad i Kungsbacka sammen med familien. Her øker stadig antall bobil-besøk.
article_web Bobilverden 24.07.2017
Tre nyheter fra Westfalia
Om noen skal kalles pioner blant bobilprodusentene må det være Westfalia. Visst har flere av de franske merkene vært tidlig ute, og kan vise til en lang historie, men da handler det først og fremst om campingvogner.
article_web Bobilverden 22.07.2017
Godt nytt fra Røros
Endelig har noen tatt ballen og gjort noe på Røros, vil nok mange mene om dagens gladnyhet. Nå er det på plass et organisert overnattingstilbud tett på Bergstaden. Tilbudet er enkelt, men kan bli utviklet. Det er idrettslaget som har tatt ballen.
article_web Bobilverden 19.07.2017
Bergen mer enn tredobler bobilplassene
Bobilplassen ved Bergenshallen har 28 plasser og er sprengt. Bobilister har lenge etterlyst bedre muligheter i Bergen by. Nå bedres situasjonen drastisk. I dag åpner 65 nye plasser på Slettebakken.
article_web Bobilverden 19.07.2017
Hobby økte 38 prosent i 2017
Selv om Hobby allerede i 1984 presenterte de første bobilene, har de liksom ikke fått det helt til innen bobilmarkedet. Til tross for design, utførelse og utstyr var helt på høyde med konkurrentene. Men så kom omslaget.
article_web Bobilverden 18.07.2017
Hobby er på offensiven
Hobby har i mange år vært markedsleder på campingvogner i Europa. Etter noen turbulente år med fallende totalsalg, ble Hobby pustet i nakken av Adria i flere markedsområder.
article_web Bobilverden 17.07.2017
Sørlandet ekspanderer videre
Caravansenter gruppen med utspring i Sørlandets caravansenter fortsetter veksten med nye oppkjøp.
article_web Bobilverden 15.07.2017
To store nyheter i hver sin størrelse
Sunlight kommer denne sesongen med to store nyheter, men i begrenset opplag. Begge nyhetene er en for første gang for Sunlight. Cliff er Sunlights første bybobil og i68/69L er deres første helintegrerte bobil.
article_web Bobilverden 14.07.2017
Hordaland overtar salgstoppen for bobiler
Enkelte fylker øker voldsomt i antallet registreringer og det er satt ny månedsrekord i antallet nyregistreringer.Aldri før har det blitt solgt så mange bobiler i Norge som nå. Økningen er på hele 16 prosent første halvdel av 2017.
article_web Bobilverden 11.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt