Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Hold Pusten

hold-pusten
Hold Pusten utgis av Norsk Radiografforbund og er Norges eneste fagtidsskrift i radiografi. Hovedvekten ligger på fagartikler og reportasjer. Hold Pusten er redaksjonelt uavhengig og har status som vitenskapelig tidsskrift på nivå 1, det vil si at minst to fagartikler hvert år skal være av vitenskapelig karakter.

Tidsskriftet sendes til alle medlemmer av forbundet og de fleste røntgenavdelinger/-institutter, og har radiografstudenter/-utdanninger over hele Norden som abonnenter.
Opplag: 2 909
Frekvens: 6 utgaver pr år
Hold Pusten
Rådhusgaten 4A
0151 OSLO
Tlf 23 10 04 70
Faks
Redaktør
Tone Rise
23 10 04 70
470 19 141
tone.rise@holdpusten.no
Annonseansvarlig
Erik Sigurdssøn
90 03 09 43
erik@addmedia.no

Utgiver:

Norsk Radiografforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Fjær i hatten for lite MR-miljø
Når en av de største leverandørene av bildediagnostiske maskiner skulle finne et pilotsykehus til å teste ut sin nye 3T MR, valgte de ikke et stort sykehus i et stort land. Nei, de valgte lille Levanger i lille Norge.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Mange gode grunner til å være pensjonistmedlem
Med pensjonistmedlemskap i NRF holder du kontakten med fagmiljøet gjennom blant annet Hold Pusten. Vi sender også til utlandet, om du skulle oppholde deg der.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Ser til Storbritannia
Forbundsleder Bent Ronny Mikalsen og fagsjef Håkon Hjemly reiste til England for å lære om deres suksesshistorie på beskrivende radiografi-fronten. Her forteller Hjemly om erfaringen og om den britiske radiografforeningen.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Fantomer i lange baner
Toshi Takayama i KKAmerica har en hel liten fantomutstilling på sin stand. På bildet til høyre ser vi et fantom med «lungevev» og kuler som forestiller tumorer i ulike størrelser.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Fagsterkt og sosialt på Diakonhjemmet
Diakonhjemmet ble grunnlagt i 1890, i en tid da befolkningen i Oslo vokste med voldsom fart, noe som førte til store sosiale utfordringer. Det fantes verken arbeid eller husrom til alle.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Sonografer anerkjennes ikke
- Det er skuffende at ikke Helsetilsynet har gjort en grundig vurdering av sonografer, sier Dag Harald Hovind etter at tilsynet kom frem til at hans klinikk har utført medisinske tjenester de ikke har kompetanse til.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Audiens hos statssekretæren
NRF er opptatt å påvirke beslutningstakere med innflytelse på aktuelle områder for våre medlemmer.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Skarpt på UL-fronten
Toshiba viste blant annet frem sin ultralydløsning i Aplio i-serien. - Denne har en aktiv matriseprobe og helt ny beamformer, som påvirker måten signalene formes på.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
ABC for tillitsvalgte
Når har noen krav på fast stilling? Hvilke rettigheter har du egentlig når du jobber turnus? Hva begrenser arbeidsgivers styringsrett? Og hvordan er nå gangen i et lønnsoppgjør igjen? Det er mye en tillitsvalgt skal holde styr på. To dager på kurs hjelper de ferskeste langt på vei.
article_print Hold Pusten 03.04.2017
Faglig mersmak
De sendte begge inn abstract til ECR. Det førte til foredrag for én og pris for den andre.
article_print Hold Pusten 03.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt