HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
16.06.2023
16 Prisen til Årets Hotelier fra HSMAI og samarbeidspartnere er et studieopphold på Cornell's General Managers Program (GMP), ved Cornell School of Hotel Administration i New York.
- Hvorfor havnet du i hotellbransjen?
- Det er egentlig ganske enkelt. Jeg nærmest vokste opp i bransjen, min far har jobbet hele livet i kjøkken. Allerede som barn begynte jeg å hjelpe ham, på Hotel City i Fredrikstad. Da jeg ble femten år ble det litt mer organisert jobbing. Etterhvert tok jeg en mastergrad i økonomi og markedsføring, men var hele tiden klar på hva jeg ville. Jeg er vokst opp i bransjen, men har også valgt å bli i bransjen. Jeg elsker det trykket vi har og ikke minst variasjonen og alle de fantastiske menneskene jeg møter hver dag.
- Du ble kåret til Årets Hotelier for innsatsen i 2022, som ga svært gode resultater. Hva er det dere har lykkes med, i det litt vanskelige Oslo-markedet?
- Vi tok noen strategiske valg da vi stengte ned The Hubs forgjenger, Royal Christiania, vi skulle starte en helt ny reise med et nytt varemerke. Vi kom veldig godt i gang etter åpningen i mars 2019 og fikk stor oppmerksomhet, men så kom pandemien. Det vi gjorde var å holde åpent hver
Gå til mediet- Det er egentlig ganske enkelt. Jeg nærmest vokste opp i bransjen, min far har jobbet hele livet i kjøkken. Allerede som barn begynte jeg å hjelpe ham, på Hotel City i Fredrikstad. Da jeg ble femten år ble det litt mer organisert jobbing. Etterhvert tok jeg en mastergrad i økonomi og markedsføring, men var hele tiden klar på hva jeg ville. Jeg er vokst opp i bransjen, men har også valgt å bli i bransjen. Jeg elsker det trykket vi har og ikke minst variasjonen og alle de fantastiske menneskene jeg møter hver dag.
- Du ble kåret til Årets Hotelier for innsatsen i 2022, som ga svært gode resultater. Hva er det dere har lykkes med, i det litt vanskelige Oslo-markedet?
- Vi tok noen strategiske valg da vi stengte ned The Hubs forgjenger, Royal Christiania, vi skulle starte en helt ny reise med et nytt varemerke. Vi kom veldig godt i gang etter åpningen i mars 2019 og fikk stor oppmerksomhet, men så kom pandemien. Det vi gjorde var å holde åpent hver