Ren Mat
23.06.2017
Kefirmelk kalles "the dairy champagne". Melkesyrebakteriene produserer karbondioksid, kullsyre, som gjør at melken har en ørliten boblende konsistens. Venner du barna til et glass kefir om dagen gjør du dem en tjeneste!
KEFIRMELK er en forfriskende, leskende og syrnet melkedrikke med lang historie. I Øst-Europa nytes kefir som tørstedrikk, til middagen, og gis dessuten ofte til barn. Den fermenterte melkedrikken er lett fordøyelig og stimulerer de gode tarmbakteriene hos små så vel som hos store. Tarmbakteriefloraen er glad i denne melken på grunn av den spesielle syrningskulturen som bor i kefirkornene, dette har generasjoner visst før oss uten forskning å støtte seg til. Nå vet vi at kornene består av proteiner og polysakkarider som omslutter ulike mikroorganismer, hovedsakelig melkesyrebakterier og gjærsopp.
KEFIRKORN INNEHOLDER flere bakterietyper enn annen syrnet melk og er også den eneste med gjær. Kornene siles fra melken etter endt syrning og tilsettes ny s
Gå til medietKEFIRKORN INNEHOLDER flere bakterietyper enn annen syrnet melk og er også den eneste med gjær. Kornene siles fra melken etter endt syrning og tilsettes ny s