Dagligvarehandelen
30.08.2022
I høst får Hatting Glutenfri nytt design og fire nye produkter i porteføljen. - Vi vet at forbrukerne vil ha sunnere, glutenfrie produkter og et bredere utvalg. De ønsker seg produkter som smaker og ser mer ut som vanlige bakervarer, sier markedssjef Elin Reinbjør.
Hatting lanserer nå fire nyheter i glutenfri-serien, og relanserer samtidig alle produktene i porteføljen.
- Vi ønsker at glutenfrie bakervarer skal være fristende, tydelig merket og selvfølgelig se ut som Hatting, sier markedssjefen om designendringene.
Fire nyheter
Nyhetene fra Hatting Glutenfri er et fint og et grovt rundstykke (65 prosent grovhet og tre kaker på Brødskala'n), et grovt sandwichbrød (100 prosent grovhet og fire kaker på Brødskala´n) og en snackpizza.
I tillegg får pølsebrødene i serien ny fasong som passer bedre til pølser. Fyllingen i posene er optimalisert slik at man bruke
Gå til mediet- Vi ønsker at glutenfrie bakervarer skal være fristende, tydelig merket og selvfølgelig se ut som Hatting, sier markedssjefen om designendringene.
Fire nyheter
Nyhetene fra Hatting Glutenfri er et fint og et grovt rundstykke (65 prosent grovhet og tre kaker på Brødskala'n), et grovt sandwichbrød (100 prosent grovhet og fire kaker på Brødskala´n) og en snackpizza.
I tillegg får pølsebrødene i serien ny fasong som passer bedre til pølser. Fyllingen i posene er optimalisert slik at man bruke