Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Psykologisk.no

psykologiskno
Psykologisk.no er et gratis nettsted for psykologi-interesserte og et internasjonalt fagtidsskrift.
Psykologisk.no
Eckersbergsgt. 31
0266 OSLO
Tlf 21 65 75 05
Faks
Ansvarlig redaktør
Pål Johan Karlsen
21 65 75 05
pjk@psykologisk.no
Annonseansvarlig
Rebin Badkan
21 65 75 05
467 82 188
reb@psykologisk.no

Utgiver:

Psykologisk.no AS


Artikler fra mediet

Det er ikke Sobril eller antipsykotika som tar fra meg humoren, kreativiteten og vitaliteten. Det er det sykdommen som gjør
Hvorfor får vi til tider en forestilling om at et medisinfritt liv har bedre kvalitet enn et liv med medisiner, spør Malin Røise. Hun deler sin erfaring som pasient i psykisk helsevern.
Psykologisk.no 12.04.2021
Traumene som går i arv
Om man selv ikke fikk omsorg i barndommen, kan det å pleie sitt eget barn vekke vonde og angstfulle følelser. Slik kan traumer gå i arv. Det er tema i denne episoden av Pia og psyken.
Psykologisk.no 12.04.2021
- Barn må lære å møte følelser på en klok måte
Hva gjør du hvis du er sjalu på lillebror? Og hvordan blir man mindre redd for å fremføre for klassen? Barn kan nå lære følelsesmestring gjennom digitale kurs.
Psykologisk.no 09.04.2021
Da hun senket tempoet, fant hun bedre balanse som terapeut
- Det som kjennetegner oss som jobber med psykisk helse, er at vi må bruke oss selv veldig aktivt i rollen.
Psykologisk.no 08.04.2021
Nærkontakt avgjørende for barnets sosiale evner og relasjoner videre i livet
Fysisk kontakt mellom mor og nyfødt, styrker deres relasjon i årene som følger, antyder en ny studie. Nærheten har også betydning for barnets utvikling av empati, mener forskerne.
Psykologisk.no 06.04.2021
Det unike med oss
Opp gjennom historien har menneskeheten gjennomgått en forbløffende utvikling, og vi har tilegnet oss omfattende kunnskap om den verdenen som omgir oss.
Psykologisk.no 01.04.2021
Hva er forskjellen på å gå til en prest og en psykolog?
Om man trenger noen å snakke med om vanskelige tanker og følelser, er en prest et alternativ til psykologen. Men hva er forskjellen? Det er tema i denne episoden av Pia og psyken.
Psykologisk.no 30.03.2021
Ønsker rusreformen velkommen
Det er sjelden lovforslag som kommer til Stortinget, har et så omfattende utredet kunnskapsgrunnlag.
Psykologisk.no 30.03.2021
Ikke la reaksjonsmønsteret mellom dere to bli monsteret i parforholdet
Den største faren for parforholdet er de mønstrene og rollene som vi av og til kan bli fanget i. Det skjer når vi begynner å spille hverandre dårlig i stedet for å spille hverandre god med måtene vi kommuniserer på, eller reagerer på,
Psykologisk.no 27.03.2021
EFTA-domstol om ELTE-saken: Opp til lagmannsretten å vurdere om Ungarn og Norge utdanner til samme yrke
Advokat Per Andreas Bjørgan sier ELTE-saken er tilbake der den lenge har vært, etter EFTA-domstolens uttalelse torsdag. Nå gjenstår en grundig vurdering av yrkesutøvelsen, legger han til.
Psykologisk.no 26.03.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt