Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Musikkultur

musikkultur
Musikkultur er for dem som er opptatt av musikk, musikkens betydning i samfunnet, musikkformidling og musikkundervisning. Bladet inneholder nyheter, fagsaker, anmeldelse av musikklitteratur, portrettintervjuer og presentasjoner og tester av musikkutstyr. Vi ønsker å skape debatt og ha et kritisk blikk på musikklivet.
Musikkultur inneholder Jobbnytt som er landets største samling stillingsannonser innen musikkarbeid.
Opplag: 8 501
Frekvens: 8 utgaver pr år
Musikkultur
Postboks 9246 Grønland
0134 Oslo
Tlf 22 05 28 20
Faks 22 05 28 21
Ansvarlig redaktør
Mona Askerød
22 05 28 20
934 27 061
mona@musikkultur.no
Annonseansvarlig
Rune Eriksen
22 05 28 23
920 39 497
22 05 28 21
rune@musikkultur.no

Utgiver:

Musikkultur AS


Trykkeri:

Zoom Grafisk AS

Artikler fra mediet

«Skam er den mest ensomme følelsen i verden»
- Jeg tror mange menn opplever at det ikke er plass til deres historier under emneknaggen metoo, sier danser og koreograf Thomas Voll. Han trenger inn i noen av vår tids største tabuer i sine danseforestillinger.
article_web Musikkultur 17.12.2018
Tons of Rock tapte rettssak om billettrefusjon
Festivaler må bli enda mer presise med klausulene på billetten, ellers kan de få refusjonskrav. I fjor hadde Tons of Rock-festivalen booket det amerikanske pop-punk bandet Blink 182, men disse trakk seg.
article_web Musikkultur 10.12.2018
Å slå eller ikke slå
I starten handla det ikke om musikk, men om å slå. Nå bruker slagverker Jennifer Torrence all sin energi på å løsrive seg fra instrumentet.
article_web Musikkultur 07.12.2018
Nettside - hvordan og hvorfor
- Absolutt alle artister som mener alvor og vil satse bør prioritere å ha en nettside - også i 2018, sier Anders Bakke Ingebrigtsen, strategisk merkevarerådgiver i Kantar TNS. - Å ha en nettside viser at du er dedikert og seriøs.
article_web Musikkultur 06.12.2018
Låtanatomi: Hemmeligheten bak en god låt
Hva er en bra låt? Det må ligge følelser bak, svarer de som har gjort suksess. Vi har alle hørt låta. Den sitter som limt i hodet og det er ikke sikkert du liker den engang. Men den er populær.
article_web Musikkultur 06.12.2018
- Belastningen på dansepedagogene er for stor
Danselærerne i Ås kulturskole har samme undervisningsplikt som instrumentallærerne. Dette innebærer oppfølging av langt flere elever, og kan bety for stor belastning på kroppen, mener MFO/Creo.
article_web Musikkultur 04.12.2018
«Jøss, kjenner dere ikke Hindarkvartetten?»
Epostene har rast inn hos Musikkultur gjennom helga. Redaktøren vedgår å ha gjort en blemme. Da årets siste utgave av Musikkultur kom i posten på fredag, var det mange lesere som satte kaffen i halsen over spalten Musikkhistorie.
article_web Musikkultur 03.12.2018
DKS Trondheim: «Vi er også bekymra for musikktilbudet i Skolesekken»
- Vi deler bekymringa for musikktilbudet i Skolesekken, og ser verdien av møtene i gymsalen, sier Jorunn Dugstad i DKS Trondheim. Her svarer hun på kritikken om at det ikke er skolekonserter i Trondheim dette skoleåret.
article_web Musikkultur 30.11.2018
Barratt Due får fortsette som selvstendig høyskole
En lovendring så ut til å føre Barratt Due inn i et tvangsekteskap med Høyskolen Kristiania. Nå har regjeringen snudd, og musikkinstituttet får fortsette som selvstendig stiftelse.
article_web Musikkultur 29.11.2018
Kulturmeldingen: Kulturlivet i regionene kan bli svekket, frykter Musikernes Fellesorganisasjon
Fredag la kulturminister Trine Skei Grande (V) fram den første kulturmeldingen på 15 år. - Et rikt og variert kulturliv er et vilkår for et velfungerende demokrati, understreket kulturminister Trine Skei Grande (V) da hun la fram meldingen.
article_web Musikkultur 23.11.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt