Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Båtliv

batliv

Båtliv henvender seg til den moderne båtfamilien. Her finner leserne inspirerende reportasjer med flott oppslag og bilder fra båtlivet. Magasinet gir nyttige råd og tips om vedlikehold av båt, utstyr og motor. Båtliv sjekker priser og tipser om gode kjøp. Og selvsagt tester Båtliv båter, både store og små. Båtliv er Norges nyttigste båtblad for vanlige båtfolk. Bladet gir leseren mengder av stoff om nye og gamle båter, havner og turer langs kysten og i utlandet. 

Antall lesere: 81 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 848
Frekvens: 9 utgaver pr år
Båtliv
Billingstadsletta 17
1396 BILLINGSTAD
Tlf 66 76 49 50
Faks
Ansvarlig redaktør
Ole Henrik Nissen-Lie
66 76 49 50
918 17 789
ole@seilas.no
Annonseansvarlig
Tor-Kristian Øines
66 98 89 66
90 50 87 52
oines@batliv.no
annonseansvarlig internett
Håkon M. Nissen-Lie
66 76 49 50
410 40 816
hakon@seilas.no

Utgiver:

Norsk Maritimt Forlag AS


Trykkeri:

Unipress

Artikler fra mediet

Elektrisk framdrift uten propell
Et fransk selskap har latt seg inspirere av naturen, og mener de har en mer effektiv metode for fremdrift.
Båtliv 02.04.2020
Korona har ikke stoppet båtbransjen
Båtbransjen har beskjeden omsetningsnedgang i mars, men situasjonen kan snart bli verre, forteller Norboat.
Båtliv 02.04.2020
Strøm i båthavner
Det skrives stadig mer om elektriske båter. Jeg har enda ikke sett en elektrisk båt på sjøen, og tror at det er langt igjen før havnene er fylt med batteridrevne båter.
Båtliv 02.04.2020
KLAR FOR MAKSIMAL KRAFT
Yamarins fornyelse av modellprogram ble innledet med Yamarin 88 DC. Mange forventet at den var designet med tanke på Yamahas 425-hesters utenbordsmotor.
Båtliv 02.04.2020
BYGDA MELLOM FJORD OG BRE
Midt i Sognefjorden finn du den 25 km lange fjordarmen som ledar inn til den verdskjende bygda Fjærland. I Fjærland er det kort avstand mellom fjord og isbre. I fleire hundre år har besøkjande komme fjordvegen for å vitna dei spektakulære brearmane som veltar ned over dalsidene i bygda.
Båtliv 02.04.2020
RETT TIL BÅTPLASS
JEG HAR I mange år vært leser av Båtmagasinet og nå har jeg noen spørsmål som jeg håper å få svar på. Det gjelder én eller flere båter (13-18 fot) som ligger i en liten privat båthavn uten tillatelse.
Båtliv 02.04.2020
HOBBYBÅTBYGGER PÅ HELTID
Han kaller seg humoristisk for kulturarbeider. Thor Norling har viet pensjonisttilværelsen til å restaurere og bygge opp båter. I en alder av 72 er han i full gang med sitt livs største prosjekt.
Båtliv 02.04.2020
MESTER I ALL BESKJEDENHET
Han tygger på en treflis og sparker i høvelspon. Av natur er han forberedt på det verste, og skryte vil han ikke, for da kan det fort bli galt... Vi er på besøk i bua hos trebåtbygger Odd Bjørn Jørgensen på Fevik.
Båtliv 02.04.2020
BÅT TIL ET PAR HUNDRE TUSEN
Flere nye båter i prisklassen rundt en kvart million kroner blir lansert i disse dager.
Båtliv 02.04.2020
PÅ SJØEN SØKER VI STILLHETEN
Jan Helge Thomassen hadde 148 overnattinger i båten i fjor. Han elsker stillheten i skjærgården om vinteren, og bruker en Viknes 1030 som hytte året rundt. For familien Leicht/Thomassen er båtlivet det beste i livet.
Båtliv 02.04.2020

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt