Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Båtliv

batliv

Båtliv henvender seg til den moderne båtfamilien. Her finner leserne inspirerende reportasjer med flott oppslag og bilder fra båtlivet. Magasinet gir nyttige råd og tips om vedlikehold av båt, utstyr og motor. Båtliv sjekker priser og tipser om gode kjøp. Og selvsagt tester Båtliv båter, både store og små. Båtliv er Norges nyttigste båtblad for vanlige båtfolk. Bladet gir leseren mengder av stoff om nye og gamle båter, havner og turer langs kysten og i utlandet. 

Antall lesere: 81 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 848
Frekvens: 9 utgaver pr år
Båtliv
Billingstadsletta 17
1396 BILLINGSTAD
Tlf 66 76 49 50
Faks
Ansvarlig redaktør
Ole Henrik Nissen-Lie
66 76 49 50
918 17 789
ole@seilas.no
Annonseansvarlig
Tor-Kristian Øines
66 98 89 66
90 50 87 52
oines@batliv.no
annonseansvarlig internett
Håkon M. Nissen-Lie
66 76 49 50
410 40 816
hakon@seilas.no

Utgiver:

Norsk Maritimt Forlag AS


Trykkeri:

Unipress

Artikler fra mediet

Båtsmellene økte med 25 prosent
Mange kjøpte sin første båt i fjor. Det viser seg tydelig i skadestatistikken. Båtskadene kostet forsikringsselskapene 600 millioner kroner.
Båtliv 04.03.2021
60 tonn «bare toppen av isfjellet»
I fjor hentet Kambo Marina ut 260 tonn vrakgods fra Indre Oslofjord. Det er bare toppen av isfjellet av hva som finnes av havarerte, henlagte fritidsbåter i Norge. «Dette viser at systemet svikter», sier Terje Eckhoff i Handelens Miljøfond.
Båtliv 03.03.2021
Velutstyrte, finske flaggskip
Den nye Flipper 900 DC ble lansert like før nyttår. Vi har testet den mot Yamarins flaggskip 88 DC som har vært på markedet i snart tre år. To mektige daycruisere med stor uteplass, men med forskjellige løsninger under dekk.
Båtliv 03.03.2021
En ukjent svenske: Nimbus Max II Classic
Nimbus Coupe, Ballista, Avanta, og for ikke å snakke om alle Novaene, er kjente båtnavn i Norge. Men av en eller annen grunn er det nesten ingen som har hørt om stilrene og sjøvennlige Nimbus Max II.
Båtliv 02.03.2021
«Presidenten gikk sine egne veier»
Uorden i «kommandolinjene» mellom presidenten og sekretariatet i KNBF synes å være den direkte årsaken til varslingssaker og bekymringsmeldinger til forbundsstyret. Nestleder er satt inn som fungerende president.
Båtliv 28.02.2021
Giggen gjenfødes på Gjeving
Tresjekta er båttypen som forbindes med sol og Sørlandet. Den enklere giggen som også var en vanlig og populær båttype, har ikke fått like mye oppmerksomhet. Det vil entusiastene i Dypvåg Totaktklubb gjøre noe med.
Båtliv 27.02.2021
Grønt lys for skipstunnel
Samferdselsdepartementet har gitt Kystverket grønt lys for å starte forarbeidet for bygging av Stad skipstunnel.
Båtliv 26.02.2021
Sterke krefter i Måløy satser på fritidsbåt
BAUG Tjueen er navnet på en ny norsk båtmodell som er under utvikling i Måløy. Et nystartet selskap i det sterke maritime fagmiljøet i Deknepollen produserer i disse dager en 21 fots skjærgårdsjeep som skal lanseres i mai.
Båtliv 25.02.2021
Forenklet registrering i Småbåtregistret
Hva gjør du dersom du ikke får registrert båten, og forsikringsselskapet ikke vil forsikre den fordi den ikke er registrert? Nå åpner Småbåtregisteret for mer individuell behandling av tvilstilfeller rundt CE-merking og selvbyggerprosjekter.
Båtliv 25.02.2021
Hele styret i KNBF-region Sør trekker seg
Styret i Region Sør er på kollisjonskurs med sin egen generalsekretær i Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF). Så tilspisset er situasjonen at hele styret søndag valgte å legge ned sine verv med øyeblikkelig virkning.
Båtliv 24.02.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt