AddToAny

Zawai vant NM i Sunn fastfood 2019

Zawai på Briskeby i Oslo er vinner av årets konkurranse, med sin Zawaiian Classic. - Her nærmer vi oss restaurantstandard, sa jurymedlem og kokk Bård Greni.
Retten han sikter til inneholder marinert rå laks, salat, mango agurk, syltet rødløk, vårløk, chilimajones, sesamfrø, wasabinøtter. Kunden kan velge ris, fullkornsris eller salat som base til retten, og retten kan tilpasses etter eget ønske.

Enklere å velge sunnere

Målet med konkurransen er å sette søkelyset på det som tilbys til folk i farta slik at det blir lettere å velge sunnere. Stadig flere spiser mat underveis, og mange forbrukere ønsker sunnere alternativer. Det er stadig flere utsalgssteder som velger å ta hensyn til dette og som utvider sitt produkttilbud. Kriteriene for å delta i konkurransen er at retten må inneholde minst 100 g frukt eller grønnsaker og ellers være i tråd med kostrådene.

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Årets feiring av nasjonaldagen blir litt annerledes enn vi er vant til, men vi skal uansett kose oss med god mat sammen med våre nærmeste.
Kjøkkenskriveren 15.05.2020
Nordmenn rangerer Frankrike, Italia og USA som tre på topp matnasjoner i verden. I løpet av våren skal regjeringen legge fram en strategi for hvordan vi kan nå målet om å bli det innen 2030. - Når jeg hører at Norge ikke er en matnasjon blir jeg kraftig provosert, sa Christer Røseth på åpningskonferansen på SMAK 2020.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
For noen måneder siden ville ordet “desinfisering" fått mange til å tenke på produkter som Klorin og Pyrisept. Førstnevnte er effektiv mot virus, men ikke særlig snill mot huden.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
Representanter fra sykehjems- og bymiljøetaten i Oslo kommune har vært på inspirasjonstur til Overhalla for å lære hvordan bærekraft kan være veiviser for valg og prioriteringer i en kommune. Flere av metodene er direkte overførbare.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020
Tork Xpressnap Fit® bidrar til effektivitet. Tork lanserer et dispensersystem for servietter: Tork Xpressnap Fit®. Borddispenseren mater ut servietter oppover, for best utnyttelse av bordene.
Kjøkkenskriveren 05.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt