AddToAny

Vil styrke seg innen bærekraft og sosiale medier - ansetter to nye rådgivere

Vil styrke seg innen bærekraft og sosiale medier - ansetter to nye rådgivere
- Disse ansettelsene svarer på våre kunders ønske om å løse enda flere kommunikasjonsutfordringer på ett sted, sier byråleder i MSL, Rolf Aaneland.
Publicis-byrået MSL vil styrke seg innen bærekraft og sosiale medier, og har ansatt Sindre Fjeld Raaum og David Aas som rådgivere. Raaum har en variert bakgrunn fra finans, kultur og forretningsutrvikling. I MSL skal han arbeide med selskapskommunikasjon, og spesielt med strategi og bærekraft.

- For en entreprenør-sjel som meg er det utrolig spennende å komme inn i et fremoverlent miljø som MSL og resten av Publicis. Jeg ser særlig frem til å bistå selskaper i å bli bedre til å kommunisere bærekraft, og ta tydeligere posisjoner i samfunnet, sier Raaum.

Aas har meldt overgang fra søsterbyrået Starcom der han arbeidet som Social Media Manager.

- Målrettet bruk av digitale og sosiale kanaler er helt avgjørende i kommunikasjonsarbeidet til både merkevarer og selskaper, og jeg gleder meg til å bruke erfaringen min på nye problemstillinger i MSL, sier han.

Publicis i Norge består av byråene Starcom, Kitchen og MSL, som samlet teller rundt 150 spesialister innen PR, reklame, innholdsproduksjon, analyse og media. Aas er den andre rådgiveren som i løpet av det siste året har meldt intern overgang til MSL.

- Det er givende å jobbe i en organisasjon med så mange karrieremuligheter som vi har i Publicis. Vi lærer og utfordrer hverandre kontinuerlig på tvers av byråer og fagområder, forteller Aas.

Skarpe talenter

Med disse to ansettelsene har MSL økt staben med tre nye rådgivere hittil i 2021. Byråleder Rolf Aaneland beskriver Raaum og Aas som «to av de skarpeste talentene i bransjen».

- Sindre har et analytisk og kreativt hode som skal bidra til å løfte oss ytterligere på selskapskommunikasjon og bærekraft. David bidrar til å knytte oss endra tettere til det sterke fagmiljøet innen performance marketing som finnes i Publicis, utdyper han.

Det siste året har MSL vunnet flere nye kunder som Samsung og Yara Marine Technologies. Byrået har også gjennomført en global kampanje for det norske medtech-selskapet EpiGuard, som ble premiert med gull i European Excellence Awards og diplom i ANFO Effekt.

- Disse ansettelsene svarer på våre kunders ønske om å løse enda flere kommunikasjonsutfordringer på ett sted. Det faglige fellesskapet i Publicis gir oss et unikt utgangspunkt for å levere på nettopp dette, avslutter Aaneland.

Image-text:

Nye tilskudd:

Sindre Fjeld Raaum og David Aas blir nyansettelse nummer to og tre for MSL i 2021. - Det er givende å jobbe i en organisasjon med så mange karrieremuligheter som vi har i Publicis, sier Aas, som kommer fra søsterselskapet Starcom.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Landets største bank har fått en del negativ oppmerksomhet i det siste, men det svekker ikke kundenes tillit, skriver Ole Christian Apeland.
Kampanje 15.05.2021
- Selv om Ida er ung, har hun allerede rukket å få solid erfaring, sier byråleder Vibeke Hauge om den nyansatte 27-åringen.
Kampanje 15.05.2021
Det melder Espen Teigens arbeidsgiver, Nettavisen.
Kampanje 14.05.2021
- Hva med Kristihimmelfartsdag, spør en av klagerne som har skrevet til Kringkastingsrådet i forkant av NRKs id-program, «Festen etter fasten».
Kampanje 14.05.2021
- I stedet for å jobbe med avgrensede oppgaver i et stort system, får jeg i Aptum større mulighet til å påvirke nettsidene fra A til Å, sier nyansatte Jon Bøhn.
Kampanje 14.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt