AddToAny

- Vi trenger en som har vært ute en vinterdag før!

Ingrid Dahl Hovland blir møtt med både forventning og skepsis som ny vegdirektør. Men mest forventning.
I tillegg til usikkerheten rundt hvor de selv kommer til å jobbe fra nyttår, var det ansettelsen av den nye sjefen deres som preget pausepraten til Vegvesen-medarbeiderne under Teknologidagene i Trondheim nylig.
Over pausesnacks og lunsjbuffeter ble det spøkt med at Statens Vegvesen og Nye Veier var blitt halvsøsken, ettersom de nå har samme mor. Men det er også noen som lurer på om Ingrid Dahl Hovland er slakteren som er kommet for å skjære inn til beinet på de stykkene av Vegvesenet som er igjen etter omorganiseringen av etaten.
Dahl Hovland har ikke røpet mye om hvilken retning hun tenker å ta Vegvesenet i, utover at hun også i Vegvesenet ønsker å bygge mer veg for pengene, som hun sa til Byggenæringen like etter utnevnelsen.
Til Veier24 har hun sagt at Vegvesenets samfunnsansvar var hennes motivasjon for å ville bli vegdirektør, og etter at det ble klart at hun fikk jobben, sa hun følgende:
- Det er en spennende jobb det er veldig motiverende å ta fatt på. Statens vegvesen er en stor og viktig samfunnsaktør. Jeg er veldig ydmyk i forhold til kompetansen som er i organisasjonen, og ser fram til å ta fatt på spennende oppgaver.
- Har du gjort deg noen tanker om i hvilken retning du vil ta Vegvesenet?
- Nå er oppgaven først å bli kjent med alle nye kollegaer og medarbeidere. Jeg kommer til å bruke de første dagene på å bli kjent med organisasjonen, og så skal vi gå sammen om å levere på det samfunnsoppdraget vi er satt til å løse.

DETTE MENER DE OM DEN NYE VEGDIREKTØREN
Dahl Hovland har bare hatt noen få dager i sjefsstolen, men Våre Veger har spurt et knippe av dem som kommer til å ha mye å gjøre med Vegvesenet om hva de forventer av henne:
1. Hva synes du om utnevnelsen av Ingrid Dahl Hovland som ny vegdirektør? 2. Hvilke forventninger har du til den nye vegdirektøren?

TROND WIBERG
Hovedtillitsvalgt for Tekna i Statens vegvesen

1. - Det er en spennende og bra utnevnelse, tenker jeg. Jeg er ikke veldig overrasket over at det ble henne, med tanke på søkerlisten, og er ikke skuffet over at det ble en annen enn en av de interne søkerne.

2. - Jeg håper hun kan ta med seg til Vegvesene
Gå til mediet

Flere saker fra Våre Veger

Inge Davik er neppe enig i at det er et scenario.
Våre Veger 21.05.2020
I 2018 skrev Våre Veger om at 400 volt kunne bli ny standard for LED-belysning på vegene.
Våre Veger 21.05.2020
Oslo bruker mye penger på å ruste opp gater og veger. Flere prosjekter blir ferdige i år.
Våre Veger 21.05.2020
Høyspent gangog sykkelveg
Våre Veger 21.05.2020
Når Hesselberg er i ferd med å sluttføre sitt nye hovedkontor rett ved E6 på Lindeberg nord for Oslo, er det ikke hvilke som helst maskiner som tillates brukt.
Våre Veger 21.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt