NNN-arbeideren
29.05.2020
Vi trenger ikke storfekjøtt fra Latin-Amerika og franske oster. Mer norskprodusert mat og drikke gir både arbeidsplasser og beskyttelse mot nye kriser, mener Anne Berit Aker Hansen.
- Nå må vi se på den unike muligheten vi har i Norge til å produsere mat. Vi har alt her, bortsett fra nok vilje og fokus til å satse, fastslår lederen i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).
NNN organiserer 28 000 ansatte i mat- og drikkevareindustrien.
Støtte til bøndene
Nå som vi har forstått at ansatte i matproduksjonen faktisk er blant dem som utfører samfunnskritiske jobber, mener Anne Berit Aker Hansen at vi både bør øke norsk produksjon, og lønna og statusen til de ansatte.
Forbundslederen vil ha mer støtte til norske bønder for at de skal produsere mer meieriprodukter, bær og grønnsaker.
God dyrehelse
Kjøtt er en vare Aker Hansen mener vi egentlig er selvforsynte med. Hun trekker fram god dyrehelse og dyrevelferd som fortrinn i norsk kjøttproduksjon. Antibiotikabruken
Les opprinnelig artikkelNNN organiserer 28 000 ansatte i mat- og drikkevareindustrien.
Støtte til bøndene
Nå som vi har forstått at ansatte i matproduksjonen faktisk er blant dem som utfører samfunnskritiske jobber, mener Anne Berit Aker Hansen at vi både bør øke norsk produksjon, og lønna og statusen til de ansatte.
Forbundslederen vil ha mer støtte til norske bønder for at de skal produsere mer meieriprodukter, bær og grønnsaker.
God dyrehelse
Kjøtt er en vare Aker Hansen mener vi egentlig er selvforsynte med. Hun trekker fram god dyrehelse og dyrevelferd som fortrinn i norsk kjøttproduksjon. Antibiotikabruken