AddToAny

VG hyller hverdagsheltene - har samlet en kvart million digitale klapp

VG hyller hverdagsheltene - har samlet en kvart million digitale klapp
Utviklet tjenesten #viklapperfor på én dag og lagde ny kampanje på tre dager.
Som landets mest leste nettavis har VG fulgt utviklingen av koronakrisen tett. Nå vil de gi leserne sine en anledning til å hylle hverdagsheltene som holder Norge gående i en tøff tid. På kun én dag utviklet de tjenesten #viklapperfor, der folk kan gi digitale klapp. Tjenesten var ferdig tirsdag, og torsdag kl. 13.00 passerte tjenesten 250.000 klapp.

Tjenesten er en respons på fenomenet der nordmenn over hele landet klapper for for helsearbeidere, butikkmedarbeidere, yrkessjåfører, renholdere på avtalte tidspunkt.

- Er det én ting vi trenger nå, så er det nettopp samhold og varme. Den fysiske avstanden mellom folk er stor, men den digitale har kanskje aldri vært mindre. Vi har en tradisjon for å skape tjenester som samler folket når verden rundt oss er urolig, og med så mange daglige brukere som VG har - har vi en unik mulighet til å skape fellesskap digitalt. Så enkelt, men ganske varmt når hundretusener responderer, sier Ola Stenberg, produktdirektør i VG.

Markedsavdelingen i VG er med på hyllesten og har tatt det hele videre med en ny kampanje som spiller på det kjente slagordet «Dagen er ikke helt den samme uten».

- Folkets avis

- VG er og skal være folkets avis. Derfor ligger det naturlig for oss å løfte frem de som nå er i førstelinjen i kampanjen mot koronaviruset. Vi spiller derfor på budskapet om at dagen ikke er helt den samme uten helsearbeidere, naboen, bonden, heimevernet - og så videre, sier Brand Manager i VG, Anja Palmer Skagestad.

Kampanjen vil de neste dagene vises i norske medier som TV 2, Discovery, Amedias aviser og i Schibsteds digitale aviser.

Ideen er utarbeidet av VG, mens Icecube og Marius Fossum Design har bidratt på produksjon.

Image-text:

Oppfordrer til samhold:

- Er det én ting vi trenger nå, så er det nettopp samhold og varme, sier produktdirektør Ola Stenberg i VG. Se en av de nye kampanjefilmene lenger ned i saken.

Har kastet seg rundt:

Produktdirektør Ola Stenberg og Brand Manager Anja Palmer Skagestad har jobbet på høygir for å få på lufta den nye tjenesten og kampanjen fra VG.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Viasat-profil Jan Åge Fjørtoft har jobbet 17 år med Champions League.
Kampanje 09.04.2020
Mister rettighetene for første gang på nesten 30 år i Norge og Sverige.
Kampanje 09.04.2020
- Vil inspirere flere kvinner til å velge lederansvaret, sier Anita Krohn Traaseth.
Kampanje 08.04.2020
- I begynnelsen kunne vi godta vage beslutningsgrunnlag fordi det var unntakstilstand og fordi vi måtte handle raskt. Nå er situasjonen en annen, skriver Marianne Hafstad og Ida Seljeseth.
Kampanje 08.04.2020
TV-konsernet Nent-gruppen øker distribusjonen på det norske markedet.
Kampanje 08.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt