AddToAny

TV 2 uten talkshow-planer etter Skavlan: - Har dårlige kår

I kveld takker Fredrik Skavlan for seg etter 25 år. TV 2 har heller ikke talkshow i sine fremtidsplaner.
Den siste episoden av «Skavlan» ble spilt inn på onsdag og vises på TV 2 på lørdag. Den markerer slutten på den 25-årige talkshow-karrieren til Fredrik Skavlan.

Kanaldirektør i TV 2, Trygve Rønningen, forteller til Kampanje at de ikke har planer om å videreføre talkshow-formatet de har hatt med programmer som «Skavlan» og «Senkveld». Sistnevnte hadde sin siste sending tidligere i år.

- Vi jobber med å finne nye konsepter som skal være en del av ordskiftet, men det å jobbe med et talkshow-program som «Skavlan» har vi ingen planer om, sier Rønningen.

- Det som er vanskelig for talkshow er å få det til å fly digitalt. Vi søker etter å finne de innholds områdene som har et strømmepublikum, og talkshow har dårlige kår når det gjelder den fronten.

- Er dere fornøyde med «Skavlan»?

- Ja, det er vi. Da vi gjorde avtalen ønsket vi å utvide og få mer variasjon blant programmene våre. Det som har overasket oss mest er at vi ikke fikk til den digitale delen av Skavlan, sier Rønningen.

Da TV 2 tok over talkshowet fra NRK i 2018 hadde statskanalen 700.000 seere i snitt i deres siste sesong. TV 2 hadde på sin side 216.000 seere i deres siste sesong, før siste episode har blitt vist.

- Skulle dere ønske at dere lyktes bedre med seertallene?

- Seertallene gikk jo ned fra tiden fra gullrekka på NRK, det forventet vi. Vi ønsker oss alltid gode seertall, men vi synes at Skavlan går ut med et helt OK resultat, avslutter Rønningen.

Redaksjonen anbefaler Premium

Reklamekjøpere tviler på Discoverys nye OL-mål: - Jeg tror ikke helt på at de skal klare det

Image-text:

Kaster kortene:

Fredrik Skavlan kaster programlederkortene for siste gang på lørdag på TV 2. Dette er det andre talkshowet TV 2 legger ned i år, og de har ingen planer om nye satsinger. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Hyper har lagt ut på en veldig spennende reise, sier Ane Lynau.
Kampanje 21.01.2022
- Vi kunne ikke fått en bedre start på 2022, sier Morgenstern-sjef Camilla Kim Kielland.
Kampanje 21.01.2022
- Teige Goodchild har vært en fantastisk, spennende og lærerik reise som nå føltes riktig å avslutte, sier Rebecca Goodchild.
Kampanje 21.01.2022
Brilleland har inngått et sponsorsamarbeid med parafriidrettsutøveren Salum Ageze Kashafali.
Kampanje 21.01.2022
- Det er en del brikker som må på plass før du begynner med rekruttering, skriver Loveleen Brenna fra Seema i denne kommentaren.
Kampanje 21.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt