AddToAny

TV 2-ansatt i Danmark smittet av nytt koronavirus

TV 2-ansatt i Danmark smittet av nytt koronavirus
- Jeg forstår godt at noen er usikre, sier nyhetsdirektør i danske TV 2.
En ansatt i dansk TV 2 har fått påvist smitte av covid-19-viruset, opplyser TV-kanalen og Sundheds- og Ældreministeriet i Danmark ifølge NTB.

Vedkommende skal ha blitt smittet på skiferie i Nord-Italia, og er den første dansken som har fått påvist koronaviruset. Mannens kone og sønn, som også var med på ferien, skal ha testet negativt for viruset.

- Vi er selvfølgelig dypt rystet over at det vi trodde var dypt usannsynlig, nå er blitt vår virkelighet, sier den smittende mannen i et Facebook-innlegg, gjengitt av TV 2.

Mannen var på jobb onsdag, før virussmitten ble påvist natt til torsdag, skriver NTB.

Det danske medienettstedet Mediawatch skriver i dag at danske TV 2 har kalt inn de ansatte til et allmøte. Nyhetsdirektør Mikkel Hertz sier at det skal være trygt for de ansatte å møte opp på jobb.

- Utover rådgivningen vi får fra myndighetene, skal vi forsøke å håndtere utryggheten blant de ansatte så godt vi kan. Jeg forstår godt at noen er usikre. Det ville jeg selv også vært. Vi er i første fase av dette og vil bruke hele dagen på å forsøke å sikre at de ansatte får svar på spørsmålene de har og at de kan møte trygt på jobb også i morgen og i overmorgen, sier han.

Image-text:

Har nådd Danmark:

Den danske TV 2-ansatte er den første som får påvist det nye koronaviruset i landet. Foto: Paul Kleiven/NTB Scanpix

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Det er til nå skrevet over 100.000 saker om koronaviruset.
Kampanje 29.03.2020
Det skriver Kaare Øystein Trædal i Try Apt i dette innlegget.
Kampanje 29.03.2020
- Stuntbasert reklame som kun er laget for å få oppmerksomhet i krisetider, fungerer dårlig og blir fort avslørt, skriver Petter Gulli i 12 Years.
Kampanje 28.03.2020
Den nye tjenesten skal sende opp mot 20 milliarder kroner til norske bedrifter i måneden.
Kampanje 27.03.2020
- Det er nok mange som søker litt hverdagsflukt i denne krevende tiden, sier Dplays programdirektør.
Kampanje 27.03.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt