AddToAny

TRENTE SAMMEN FOR Å ØDELEGGE LUFTVERN

TRENTE SAMMEN FOR Å ØDELEGGE LUFTVERN
FORSVAR. To B-2 Spirit-fly, som for tida er stasjonert på Keflavik på Island, har gjennomført det som beskrives som svært komplekse luftoperasjoner sammen med F-35A som er stasjonert på Evenes.
US Air Force nevner kun onsdagens trening over Nordsjøen i ei pressemelding, der de opplyser at målet med å integrere bombeflyene med de norske F-35-flyene var å øve på eskorteprosedyrer og å
Gå til mediet

Flere saker fra Teknisk Ukeblad

Både NVE og Fortum Oslo Varme mottar rekordmange klager fra misfornøyde fjernvarmekunder.
Teknisk Ukeblad 25.10.2021
Overtar etter Anniken Hauglie. Blindheim kommer fra stillingen som direktør for klima og miljø i Norsk olje og gass og har tidligere jobbet i Miljødirektoratet og Norsk institutt for luftforskning. Hun er Cand.scient. fra Universitetet i Oslo.
Teknisk Ukeblad 25.10.2021
Ap-Sp-regjeringen lover å kutte utslippene av klimagasser med 55 prosent, men har foreløpig ingen planer om å melde det nye målet inn for FN.
Teknisk Ukeblad 25.10.2021
Koster fra 447.000 kroner i billigste variant. Xpeng har lansert sin neste modell, P7, for det norske markedet.
Teknisk Ukeblad 25.10.2021
Norge er verdensledende på karbonfangst og -lagring, som spås å bli et av de viktigste klimatiltakene. Men det betyr ikke at det er det eneste.
Teknisk Ukeblad 25.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt