AddToAny

Treningssenter tar oppgjør med kroppspress - får med seg en verdensmester på laget

Nytt PR-byrå debuterer samtidig når kampanjen går på lufta søndag kveld. Se den her først.
Den samfunnengasjerte verdensmesteren Birgit Skarstein stiller nå i en fersk kampanje i samarbeid med treningskjeden Evo. Paralympics-utøveren som er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing ble i sommer hyllet for et oppgjør mot kroppspress.

Nå ønsker Skarstein å sette den normalise brukskroppen i fokus.

- Målet med denne kampanjen er å fremme og normalisere brukskroppen. Med det mener vi den kroppen som fungerer til det vi har lyst til å bruke den til. Vi ønsker å bevisstgjøre flere om dette, og hjelpe folk med å se til de sunne kroppsidealene der ute, sier Skarstein.

Et tydelig standpunkt

Skarstein samarbeider med treningsskjeden Evo på kampanjen som har fått navnet «Ingen fasit». Evo forteller i en pressemelding at de i vår startet sitt arbeid mot kroppspress, blant annet gjennom å innføre nye retningslinjer knyttet til bekledning og sosiale medier for alle sine 160 personlige trenere.

Morten Hellevang, administrerende direktør i Evo, er stolt over å ha med Skarstein på kampanjen.

- Evo har valgt å ta et tydelig standpunkt mot kroppspress, fordi vi mener at treningsbransjen spiller en medvirkende rolle i det økende kroppspresset i samfunnet. Vi er veldig stolt over at Birgit Skarstein ønsker å samarbeide med oss for å nå ut til flest mulig med dette viktige budskapet, sier Hellevang.

Her kan du se kampanjevideoen. Saken fortsetter etter filmen.

Første Teige Goodchild-kampanje

«Ingen fasit» er den første kampanjen til det nyoppstartede byrået Teige Goodchild, startet opp av Henrik Juel Teige og Rebecca Goodchild.

- Det er kult å være i gang, spesielt med en jobb som dette. Her har vi en kunde som utfordrer og tenker nytt på den ene siden, og en samfunnsengasjert profil med enorm karisma på den andre. Koblingen mellom de to rundt et viktig tema som begge brenner for, har vært veldig vellykket. Det blir spennende å se hvordan dette treffer, sier Goodchild, daglig leder i byrået, til Kampanje.

Image-text:

Ingen fasit:

Paralympics-utøveren og verdensmesteren Birgit Skarstein deltar i kampanjen «Ingen fasit». - Målet er å fremme og normalisere brukskroppen. Med det mener vi den kroppen som fungerer til det vi har lyst til å bruke den til, sier Skarstein. Foto: Evo.

Spente:

Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige syntes det blir spennende å se hvordan deres første kampanje slår an. Foto: Teige Goodchild.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Men nå sier sjefen for Bauer Media at Radio Norge vil fortsette driften i Norge.
Kampanje 07.07.2020
Det bøtter inn med penger i Bekk Consulting.
Kampanje 07.07.2020
- Det er mange store og viktige selskap i Bergensregionen med betydelig aktivitet, sier styreleder for det nye selskapet.
Kampanje 07.07.2020
Annonseinntektene falt mer enn veksten i brukerinntektene. - Det er for tidlig å slå fast hvor store tapene blir i 2020, sier leder i Medietilsynet.
Kampanje 07.07.2020
- Det er klart at pandemien har påvirket oss med tanke på fortsatt vekst i år, sier daglig leder.
Kampanje 07.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt