Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Kalkun og risotto er en perfekt kombinasjon. Her en oppskrift utviklet av Kokkelandslaget Junior.
INGREDIENSER:
500 g blomkål 2 stk sjalottløk 1 hvitløksfedd 100 g smør 1 dl hvitvin 300 g Arborioris/risottoris 1,5 liter kyllingkraft (kokende) 1 stk trøffelmarinert kalkunfilet Salt og pepper 2 ss smør 1 bunt salvie 50 g hakkede valnøtter Parmesan, revet
Gå til mediet500 g blomkål 2 stk sjalottløk 1 hvitløksfedd 100 g smør 1 dl hvitvin 300 g Arborioris/risottoris 1,5 liter kyllingkraft (kokende) 1 stk trøffelmarinert kalkunfilet Salt og pepper 2 ss smør 1 bunt salvie 50 g hakkede valnøtter Parmesan, revet