AddToAny

Tom Stiansen blir Eurosport-kommentator

Tom Stiansen blir Eurosport-kommentator
Tidligere toppalpinist og verdensmester i slalåm, Tom Stiansen, skal være ekspertkommentator for Eurosports alpintsendinger denne vinteren. Det skriver Discovery i en pressemelding i dag.
Mange tv-seere kjenner nå Tom Stiansen best som programleder for 71 grader nord. Overgangen til ekspertkommentator for Eurosport må ses i sammenheng med Discoverys satsing på vintersport og de forestående olympiske lekene i 2018.

- Det har vært mye snakk om fotball fra vår side den siste tiden, men folk skal vite at vi også satser tungt på vinteridrett. Dette er bare et lite steg mot den store opprustningen vi står foran før vinter-OL i Pyeongchang 2018. Vi er ekstremt fornøyde med å få Tom på laget. Ikke bare har han god kunnskap om sporten, han er også en sabla hyggelig type som vi tror seerne vil sette pris på, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

Tom Stiansen har selv bred olympisk erfaring etter å ha deltatt i tre tidligere vinter-OL som utøver. I Nagano-OL i 1998 sikret han seg en sterk fjerdeplass, mens karrierens høydepunkt er VM-gullet fra 1997 i Sestriere. I 2005 la han opp etter 14 år i alpintsirkuset.

- Det er en veldig spennende gruppe med alpinister på landslaget nå, som jeg tror vi får det mye gøy med i vinter. Samtidig er det rett og slett veldig deilig å få jobbe med alpint igjen, spesielt når det er så mye som er skjer i Eurosport. Jeg kjenner jo mange av folkene på huset allerede, og gleder meg stort til å bli en del av sportsgjengen også, sier Stiansen.

Kommentér

Skal kommentere vintersport:

Discovery bygger opp satsingen på vintersport i forkant av OL i Pyeongchang i 2018. Noe av kompetansen finner de i eget hus i form av programleder Tom Stiansen. Foto: Discovery Networks.

71 grader nord -programlederen får nye oppgaver i Discovery-konsernet.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Vi elsker jo å bruke humor selv på våre sosiale medier, og da skulle det bare mangle om ikke andre brukte det mot oss, svarer TV 2.
Kampanje 23.09.2020
- Jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne jobben som nyutdannet, sier Habon Beegsi.
Kampanje 23.09.2020
- Det er gullet i TV-industrien vi snakker om, skriver Knut Kristian Hauger.
Kampanje 23.09.2020
TV 2s flaggskip har byttet ut programlederen, men starter med nesten like mange seere som i fjor.
Kampanje 23.09.2020
- Vi har befestet posisjonen, sier VG-sjef Gard Steiro. Se alle leser- og opplagstallene her.
Kampanje 23.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt