AddToAny

Tine vil ha «nasjonal ryddedugnad»: - Vi jobber med bærekraft på mange områder

Cecilie Skog er dugnadens ambassadør og deltar i både planleggingen og gjennomføringen av arrangementet
Tine ruller i disse dager ut en omfattende kampanje kalt «Tur med Retur». Kampanjen foregår i flere kanaler som på Facebook og Instagram, samt på Tines egne melkekartonger. Planen er å få med folk på tur den 22. september for å rydde søppel.

- Vårt mål er å få med små og store over hele landet ut på en søndagstur med retur 22. september, sier Lise Gulbransen, i Hold Norge Rent.

Kampanjen er et samarbeid mellom Tine, eventyreren Cecile Skog og den ideelle organisasjonen Hold Norge Rent og her kan du se den nye reklamefilmen.

Byrået We Are Live (WAL) har utviklet konseptet, navnet og kommunikasjonen rundt kampanjen. Konuslent i We Are Live, Christian Bernt, tror «Tur med Retur» kan bli noe mer enn bare en ryddedugnad.

- Det er veldig spennende å jobbe med et så viktig prosjekt og et prosjekt som vi mener har potensiale til å være mer enn bare en vanlig dugnad, men også en holdning hos folk flest. Det som tas med ut på tur skal tas med hjem. Det er grunnen til at vi landet på navnet «Tur med Retur», sier Bernt.

- Hvordan skal selve dagen 22. september foregå i praksis?

- Tine og Hold Norge Rent oppfordrer små og store til å komme seg ut på tur den 22. september. Alle som deltar kan registrere turen og hvor de har plukket på turmedretur.no. På 40 tursteder rundt om i landet settes det opp bemannede returstasjoner mellom 11-15. Her kan man få utlevert plukkeutstyr og levere og sortere avfall etter turen, sier Bernt.

Skog er ryddeambassadør

We Are Live forteller at Cecilie Skog er dugnadens ambassadør og at Skog deltar i både planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Ved Nydalen utepark vil det deles ut plukkeutstyr før Skog og turfølget skal plukke søppel langs Akerselva.

Prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver i Tine, Mimmi Granli, sier at Tine ville bidra til et tiltak som faktisk gjør en forskjell for å få bukt med det hun kaller «forsøplingsproblemet».

- I Tine jobber vi med bærekraft på mange områder og miljøsmart emballasje er ett av disse områdene. Samtidig vet vi at emballasjen vår kan havne på avveie, og også der må vi ta vår del av ansvaret. Vi må tørre å innrømme at vi er en del av problemet og bidra til å gjøre noe med det, sier Granli.

- Vi ønsker å bidra til at ingen av Tine produkter havner i naturen, og tror flere blir med på laget når det kan kombineres med den urnorske søndagsturen, sier Granli.

Image-text:

Ryddig:

Den nye rydde-kampanjen er et samarbeid mellom Tine, eventyreren Cecile Skog og den ideelle organisasjonen Hold Norge Rent. - Det vi ser er jo mer og mer søppel, sier Cecilie Skog i Tines nye reklamefilm. Foto: Ole Martin Buene/Tine.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Det er til nå skrevet over 100.000 saker om koronaviruset.
Kampanje 29.03.2020
Det skriver Kaare Øystein Trædal i Try Apt i dette innlegget.
Kampanje 29.03.2020
- Stuntbasert reklame som kun er laget for å få oppmerksomhet i krisetider, fungerer dårlig og blir fort avslørt, skriver Petter Gulli i 12 Years.
Kampanje 28.03.2020
Den nye tjenesten skal sende opp mot 20 milliarder kroner til norske bedrifter i måneden.
Kampanje 27.03.2020
- Det er nok mange som søker litt hverdagsflukt i denne krevende tiden, sier Dplays programdirektør.
Kampanje 27.03.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt