AddToAny

Tidligere Spoon-sjef blir partner i digitalbyrå

Tidligere Spoon-sjef blir partner i digitalbyrå
- Jeg var blitt ganske lei av å holde på på egenhånd, sier Fredrik Østbye, som nå gjør comeback i byråverdenen.
Tidligere Spoon-sjef, Fredrik Østbye, går til Optus og blir ny partner i digitalbyrået med kontorer i Lillestrøm og Bergen etter et lengre fravær fra byråbransjen.

- Optus har vist allerede i oppstarten at de kan kjempe mot de beste. Kundene er veldig fornøyde og byrået er godt drevet, og jeg har virkelig tro på fremtiden i Optus. Jeg har sett frem til tett samarbeid med andre, og lukten av byråjobben gjør meg veldig ivrig, sier Østbye.

Han forteller at han for ett års tid siden begynte å ønske seg et comeback i byråverdenen etter at han ufrivillig måtte ta fatt på freelance-tilværelsen igjen, etter en kort periode som markedssjef i mobilselskapet Youteam, som gikk konkurs.

- Da jeg ble ansatt der kjente jeg ikke til detaljene om økonomien der. Det ble en liten nedtur i karrieren, jeg var litt uheldig og hadde ekstremt uflaks. Det ble ikke den exiten av freelancingen som jeg hadde håpet på. Da ble det en ny runde med freelancing, og da ville jeg komme tilbake til byråsiden, sier han til Kampanje.

Han forteller at han etter flere år med arbeid på egenhånd var lysten på å jobbe med kollegaer igjen.

- Jeg er sosial, og merket at jeg trengte kolleger og et faglig og kreativt miljø med muligheter for personlig utvikling og samarbeid. Det var viktig for meg å finne et byrå som har klart seg godt til tross for nedstengningen i vår, og jeg vurderte mange før valget falt på Optus.

- Vi er heldige som har fått med oss Fredrik på laget, sier Abtin Rahmanian, daglig leder i Optus AS, før han fortsetter:

- Han kommer til å gi oss en boost når det kommer til å jobbe med større kunder, og spesielt kommer han til å bidra til å løfte våre kreative oppdrag.

Fredrik Østbye har lang og variert bakgrunn innen kreativ markedsføring. I Lillestrøm var han med å starte Nebbenfestivalen, og han har vært engasjert i LSK. Han har jobbet freelance som tekstforfatter, regissør og kreativ rådgiver, og drev blant annet markedsføring av Bislett Games flere år på rad.

Image-text:

TIlbake i byråmanesjen:

Etter flere års fravært fra byråverdenen gjør Fredrik Østbye nå comeback med ny partnerrolle i Optus.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Skal ta en enda tydeligere posisjon ut i markedet og knytte seg tettere opp mot Amedias merkevare.
Kampanje 21.09.2020
Premiere-episoden er det mest sette enkeltprogrammet på Dplay de siste 100 dagene.
Kampanje 21.09.2020
- I dag pantes ni av ti flasker og bokser her til lands. Vårt mål er å få inn den tiende også, sier markedsdirektør.
Kampanje 21.09.2020
- 2019 går inn i historien som et av de aller mest spennende årene vi noensinne har hatt, sier partner.
Kampanje 21.09.2020
Sponsor- og Eventforeningen er ikke blitt rådført før regjeringen legger frem sin krisepakke mandag ettermiddag.
Kampanje 21.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt