AddToAny

Tidligere Orkla-topp blir markedsdirektør i fintech-selskapet Kron

- Jeg er imponert over det Kron har fått til så langt, sier Guri Berge.
Guri Berge går til en stiling som markedsdirektør i det norske fintech-selskapet Kron som har posisjonert seg som en utfordrer innen fonds- og pensjonsløsninger.

Berge har over 15 års erfaring fra Orkla, sist som direktør for markedsføring og innovasjon, og har det siste året jobbet som konsulent med strategi og merkevare for store selskaper som NHST og Hurtigruten.

- Jeg hadde lyst til å være med å bygge et spennende sterkt forbrukerorientert selskap og en spennende merkevare med sine beste år foran seg - i morgendagens finansbransje. Jeg begeistres over hvordan Kron omfavner «folk flest» som synes investering er litt komplisert og liker hvordan selskapet tar en tydelig posisjon innenfor bærekraft og jobber for å styrke kvinners investeringsposisjon, sier hun i en pressemelding.

Kron ble etablert i 2017 med et mål om å gjøre investering i fond enklere of mer tilgjengelig. Selskapet ledes av Emma Tryti, tidligere leder for regningsbetaling og netthandel i Vipps, og teller 25 ansatte. Til sammen forvalter de seks milliarder kroner på vegne av sine kunder.

- Jeg er imponert over det Kron har fått til så langt og ser frem til å bli en del av teamet og den sterke kulturen. Gjennom ekstremt dedikert kundefokus og sterk teknologi har de allerede nådd langt og jeg ser frem til å bidra med å styrke selskapets planer, skalering og merkevare videre, sier Berge.

- Guri vil med sin erfaring fra merkevarebygging og kommunikasjon bli en sterk bidragsyter inn i Kron-gjengen. Hun har en energi og personlighet som passer perfekt inn i Kron-kulturen og vi gleder oss til å sammen øke distribusjonskraften, styrke merkevaren og ikke minst skape en god dose samarbeidsmagi, sier Kron-sjef Emma Tryti.

Kron har også nylig ansatt Balder Vestad som Head of Partnerships. Han har tidligere jobbet for både ResponsaBility Investments og DNB.

Image-text:

Bytter ut dagligvare med fintech:

Guri Berge satte punktum for en over 15 år lang karriere i Orkla i 2020. Nå skal hun bygge merkevaren til det fem år gamle fintech-selskapet Kron.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Mens kun 400.000 sveipet innom TV 2s 17. mai-sendinger.
Kampanje 20.05.2022
- Kanskje de skjønner at behandlingen av klagene ikke var god nok, når kritikken fortsetter og antallet klager er enda større, sier Kim René Hamre.
Kampanje 20.05.2022
Begynner i stedet i oppstartsselskapet og shoppingplattformen Brandbassador.
Kampanje 20.05.2022
Postens julereklame fikk oppmerksomhet av en hel verden da den gikk på lufta. Et halvt år senere er den fortsatt et tema.
Kampanje 19.05.2022
Marketer Real Estate Technologies henter Anna Maridal fra Schibsted.
Kampanje 19.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt