AddToAny

Test: TURBUKSER

Test: TURBUKSER
Lite er mer irriterende enn en bukse som stadig sklir ned eller strammer på feil sted. Finnes den perfekte turbuksa?
SKAL DU PÅ TUR I MARKA eller på fjellet, er det godt med en skikkelig bukse. En som tåler litt vær og vind, og ikke minst en som tåler bruk. Egentlig skal du ikke behøve å tenke på at du har på deg bukse, da fungerer den godt! Utvalget av turbukser er enormt. I ulike materialer, fasonger og med ulike løsninger. De fleste kommer i egne herre- og damemodeller, og en del også med korte og lange bein.

Denne gangen har vi testet damebukser. Buksene er testet under ulike vær- og føreforhold, i Marka og på fjellet. Alle er absolutt gode alternativer, men har litt ulike kvaliteter. Det viktigste rådet er: dra i butikken og prøv! Det nytter ikke å lese seg til hvilken bukse som er best for deg. Velg en bukse som passer deg og din bruk. Tenk gjerne på at den gjerne skal tørke ganske fort om du blir svett eller havner i vått vær.BEST I TEST

LUNDHAGS NJEERU PANT

Pris kr 1400 Vekt 520 gram SMAL MED GOD PASSFORM

En bukse som faller i smak så fo
Gå til mediet

Flere saker fra Snø & Ski

MARGOT SANDSMARK, AFORISTIKER"
Snø & Ski 15.05.2019
KOMPRESJONSSTRØMPER er ikke lenger kun for gamle tanter. De senere årene har kompresjonsklær kommet for fullt blant treningsentusiaster.
Snø & Ski 15.05.2019
EMALJERT TURKOPP i flott Skiforeningens design. En bruksvennlig turkopp som veier lite og tåler mye. Den er klar for å bli med deg på tur i Marka. Volum 350 ml. Turkoppen tåler oppvaskmaskin.
Snø & Ski 15.05.2019
I NORDMARKA ER DET ET MYLDER AV STIER, mange av dem blåmerket og godt vedlikeholdt av Turistforeningens ildsjeler.
Snø & Ski 15.05.2019
H.O. Christophersen: Snø og ski 75 år
Snø & Ski 15.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt