AddToAny

Telia inngår nytt Netflix-samarbeid - men prisen holdes foreløpig hemmelig

Tidligere denne uken kunne Kampanje fortelle at Altibox var først ut av TV-distributørene med å få Netflix som del av det ordinære poengtilbudet. Nå følger Telia etter.
Telia og den amerikanske strømmegiganten har samarbeidet siden 2019 og utvider nå avtalen ytterligere.

- Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

- Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg, legger han til.

Telia forteller at over halvparten av TV-kundene har Netflix forhåndsinstallert på sin Telia box. Nå kan kundene velge inn Netflix ved å bruke TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av valgmenyen.

- Vi setter pris på samarbeidet med Telia, som er en viktig strategisk partner for oss både i Norge og Norden, og gleder oss til å gjøre serier, filmer og dokumentarer, alt fra «Squid Game» til norske «Hjem til jul», enda mer tilgjengelig for Telias kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

Altibox kunne fortelle at «prisen» på Netflix blir på 50 TV-poeng i deres tilbud. Telias «pris» forblir foreløpig ukjent.

- Hvor mange TV-poeng vil det koste kundene å velge Netflix?

- Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder muligheten til å velge Netflix inn i valgmenyen om kort tid, og vi vil snart komme tilbake med mer informasjon til kundene om antall TV-poeng for strømmetjenesten, sier informasjonssjef i Telia Norge, Daniel Barhom.

- Hva er grunnen til at dere ikke kan gå ut med det enda?

- Vi jobber fortsatt med å se på poengstrukturen, svarer Barhom.

- Netflix og Altibox gjorde en avtale for ikke lenge siden. Er dette et motsvar fra dere?

- Telia fornyet nylig vår avtale med Netflix, hvor vi har hatt et veldig godt samarbeid siden 2019, og det er i den anledning vi nå ønsker å informere kundene om hvilke spennende fordeler som kommer, sier Barhom.

Image-text:

Utvider avtalen:

Avtalen mellom Telia og Netflix er i boks, noe som skal gjøre det mulig å velge Netflix som en del av Telias poengsystem. Ida Elise Broch spiller Johanne i Netflix-suksessen «Hjem til jul». Foto: Netflix

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

NRK Super til topps igien på årets Topp 10-liste av YouTube-videoer.
Kampanje 02.12.2021
- Jeg ønsker særlig å beklage overfor de som opplever å ha blitt urettmessig og negativt berørt av omtale i Resett, sier Akerhaug til VG.
Kampanje 02.12.2021
- Dette er helt fantastiske tall, sier programdirektør Magnus Vatn.
Kampanje 02.12.2021
NRKs dramasjef Ivar Køhn bekrefter at det kommer en tredje sesong av den populære serien, men er ordknapp om innholdet.
Kampanje 02.12.2021
Men partene er uenige om innholdet i saken.
Kampanje 02.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt