AddToAny

Sykepleierstudent møter vaksinekritikere med fakta i kommentarfeltene

Sykepleierstudent møter vaksinekritikere med fakta i kommentarfeltene
Vaksinekritikere og motstandere er ivrige debattanter i kommentarfeltene i sosiale medier. Ikke alt er like saklig. Sykepleierstudent Martine Lilløy Bruun slår tilbake mot feilinformasjon med kjærlighet og fakta.
Medeasy oppfordrer på sin Instagram-konto helsepersonell til å ta en 15 minutters kommentarfeltvakt hver uke for å imøtegå argumentene fra vaksineskeptikere. En som har fulgt oppfordringen, er sykepleierstudent ved Høgskolen i Sørøst-Norge, Martine Lilløy Bruun.

- Det begynte med at jeg så saken som Medeasy hadde lagt ut på Instagram om reaksjonen som lege Kaveh Rashidi fikk i kommentarfeltet på en kronikk han hadde skrevet for Aftenposten.

Rashidi beskyldes for løgn, propaganda, korrupsjon og mangel på etikk. Enkelte antyder til og med at de vil komme i hans nært forestående bisettelse.

- Jeg synes det var ganske sterk lesning, selv om jeg vet at dette foregår. Kanskje spesielt i kommentarfeltet på Facebook. Jeg ble derfor utfordret t

Les mer

Flere saker fra Sykepleien

Den ene har kjempet for å få sykepleierne inn i rusfeltet. Den andre karret seg opp av avgrunnen og ble rusfri. Gatekunstneren Rodrigo Cortez har malt dem.
Sykepleien 04.03.2021
Mens sykepleierne er skuffet, er Sykehuset Østfolds direktør, Hege Gjessing, godt fornøyd med dagens dom.
Sykepleien 04.03.2021
Retten gir Sykehuset Østfold medhold. Det betyr at de tre sykepleierne som ikke fikk utvidet stilling, fremdeles må jobbe ufrivillig deltid.
Sykepleien 04.03.2021
En av tre pårørende har under pandemien gjort mer enn tidligere for den de har omsorg for. Men mange på sykehjem ble det umulig å hjelpe.
Sykepleien 04.03.2021
I flere land har andelen med psykiske lidelser gått kraftig opp under første del av koronapandemien. Nå viser en studie at det ikke er slik i Norge.
Sykepleien 04.03.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt