AddToAny

- Sykepleiermangelen har aldri vært tydeligere

- Sykepleiermangelen har aldri vært tydeligere
- Det er viktig å styrke sykepleietjenesten og legge til rette for sykepleierne. Da får du gode helsetjenester! For det står ikke på oss, noe vi allerede har bevist så langt i år, skriver Dag Werner Larsen.
Dette året har tydeliggjort hvor viktig, gode og tilstrekkelige helsetjenester vi har. Sykepleierne har blitt løftet frem som en av landets viktigste og mest ettertraktede ressurser. Og vi har vært - og er - landets frontlinjekjempere for folkehelsa.

Sykepleiermangelen har aldri vært tydeligere, og sykepleierens sentrale rolle i samfunnet har vært sterkt fremhevet i mediene. Norge trenger sykepleiere som aldri før, og vi har stilt opp!

En pust i bakken

I evalueringen av Norges pandemiberedskap, som vil måtte komme, må man anerkjenne at sykepleiernes beredskapsevne og -vilje er sterk!

Her i Østfold kom aldri den fryktede pasientbølgen slik den var forespeilet.

Her i Østfold kom aldri den fryktede pasientbølgen slik den var forespeilet, og i den siste tiden hvor regjeringen har lettet på smittevernrestriksjonene tar vi og resten av Norge et velfortjent pust (i bakken). Men vi var forberedt.

En massiv forberedelse

Kommunehelsetjenesten rustet opp og omstilte seg. De tok imot en stor

Les mer

Flere saker fra Sykepleien

Er legemidlene opplyst i glukose, kan lyset gjøre dem til små, tikkende bomber.
Sykepleien 07.07.2020
Folkehelseinstituttet har fått midlertidig forbud mot å behandle personopplysninger i Smittestopp. Datatilsynet mener appens nytteverdi ikke er dokumentert.
Sykepleien 07.07.2020
I over ett år har navn og personnummer til titalls ansatte og taushetsbelagt informasjon om flere pasienter ved Sykehuset Østfold vært tilgjengelig, melder NRK.
Sykepleien 07.07.2020
Sykehus i USAs sør og vest er i ferd med å fylles av koronapasienter, og flere av dem har ikke lenger senger tilgjengelig.
Sykepleien 07.07.2020
Pasientene våre er så dårlige, jeg undres på om noen av dem ville overlevd smitten om de fikk den, skriver Line Mette Teigland i denne dagbokteksten fra begynnelsen av mai.
Sykepleien 06.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt