Kjøkkenskriveren
18.06.2019
I løpet av det kommende året vil alle pasienter på samtlige behandlingssteder i Sykehuset Innlandet kunne velge både hva de vil ha til middag og når de ønsker å spise.
Fra en meny ved sykehussengen, på avdelingskjøkkenet eller i spisesalen kan pasientene bestille fra et utvalg av middagsretter, supper og desserter. Og menyen er ikke snau: Hele ti middagsretter er det mulig å velge mellom. Pasientene kan også velge når på døgnet de vil ha middag. Avhengig av behandlingsopplegg kan pasienter ha ulike måltidsrytmer. Med det nye matkonseptet kan pasientene få varm middag når de ønsker det, heter fra helseforetaket.
- Pasienten får et bedre tilbud med gode og næringsrike måltider av høy kvalitet. Vi er opptatt av å levere en god matomsorg, og vi gir nå pasientene større frihet til å velge måltider etter egne ønsker og behov, sier avdelingssjef Oddvar Henriksen, som har ansvar for matforsyningen i Sykehuset Innlandet.
LIK KVALITET TIL ALLE PASIENTER
Bak det nye middagskonseptet ligger det innovasjon i flere ledd. Sykehuset Innlandet er landets første helse
Gå til mediet- Pasienten får et bedre tilbud med gode og næringsrike måltider av høy kvalitet. Vi er opptatt av å levere en god matomsorg, og vi gir nå pasientene større frihet til å velge måltider etter egne ønsker og behov, sier avdelingssjef Oddvar Henriksen, som har ansvar for matforsyningen i Sykehuset Innlandet.
LIK KVALITET TIL ALLE PASIENTER
Bak det nye middagskonseptet ligger det innovasjon i flere ledd. Sykehuset Innlandet er landets første helse